| yupupup a întrebat:

HELP ME PLEASE! m-am ingrashat ca o vacuta! daca saptamana. trecuta aveam 68 acum am 74! recunosc, am mankat mult mai mult... dar am 13 ani si vreau sa slabesk! am burta mareee si nu stiu ce pantaloni sa imi mai iau. In talie am 94 cm. plz help dau funda! daca puteti sa imi mai spuneti...sunt foarte grasa?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
10 răspunsuri:
| Zenithf a răspuns:

Ai grija ce mananci, ori ajungi la 20 de ani sa ai probleme cu diabetul sau cu inima. Parintii tai ce zic, vor ca tu sa ajungi, iarta-ma ca spun asta, sa mori inaintea lor?
Intra pe http://www.mypyramid.gov/ este un site pentru toata familia, toti trebuie sa aveti grija de greutatea corporala, intrucat obezitatea si sedentarismul sunt adevarate boli.
Sper sa mai vorbim.
Domnul fie cu voi.

| Vizitiul a răspuns:

Persevereaza! Promit, iti fac eu cinste cu un girofar.

| Flav a răspuns:

Caaaat? Pai de ce te plangi daca intr-o saptamana te ingrasi 6 kilograme? Mananca altii in locul tau? Nu, nu esti grasa, dar nu ma deranjeaza fiindca pana acum n-am vazut balene in Dunare.

| Ramona1 a răspuns:

Ce inaltime ai?

| Debb a răspuns:

Esti cam grasa pentru varsta ta. Diete sunt multe dar sunt greu de tinut si pentru un adult si nu sunt recomandate pentru varsta ta si poti deveni anemica.

Fa niste exercitii acasa. Niste abdomene spre exemplu. faci 10, mai stai un pic, mai faci inca 10 etc. Eu am dat jos din burta 5 cm in 2 saptamani cu abdomenele. Nu mai manca seara, bea multa apa, nu mai manca dulciuri, daca ti-e foame mananca mai bine un mar sau o portocala decat un sandwitch. Mananca mai mult dimineata si la amiaza doar rontaie ceva. Bafta! Nu te descuraja si nu ii baga in seama pe cei cu raspunsuri la misto :*.

| pinkystyleツ a răspuns:

Esti supraponderala intre obeza ai grija ce manaci si forteaza-te sa tii regim!:*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

:O:O eu cred ca eu sunt "gras" am 11 ani si am 41 kg se vede cata burtica sad pana la 13 nu vreau sa ajung nici macar la 45 si da esti foarte grasa laughing fara suparare happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Esti sigura ca te ai ingrasat ca o vacuta? pentru ca asta se cheama scroafa toata ziua laughing

| Alexandra_8691 a răspuns:

Hei.
Poi sincer esti grasa... Dar se poate rezolva asta. O sa-ti trimit un mesaj cu id meu ca sa iti spun niste secrete care sigur te vor face sa slabesti.

| valerus_4770 a răspuns:

Mai putin sa maninci eu am tot 13 ani si am 33 kg in primul rind trebuie sa maninci fructe eu deja m-am satura eu in fiecare seara imi pun muzica si incem a dansa a face exercitii cind maninca sora carne eu maninca casa de slabit dimineata nu maninc nimic deneaza maninc casa bosi sa chiar ceai ear seara apa cu un mar asta este toata mincarea mea pe zi fa asta si vei slabi mama tata sora la mine sunt slabi dar eu am luat-o de la bunica si de aceea repede ma ingras dar eu ma mentin iti recomnd fa asta