| vladutz_9733 a întrebat:

HELP ME! Vreau sa slabesc urgent caci am o greutate cam anormala la varsta d e 12 ani si totusi cantaresc cat unu de 21 am 75 de kg si nu stiu cum sa slabesc rapid si mult am nevoie de diete sfaturi si vreau sa imi ziceti daca ati avut probleme de genu asta si cum leati rezolvat! Pentru ca ceilalti colegi de la mine din clasa au aproape fiecare cateo prietene ...sa nu mai zic de cartie! Va astept cu sfaturi si sper sa reusec! P. S. Dau fundita la cel mai bun raspuns! MStongue

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Gabystelistu95 a răspuns:

Iti recomand sa mananci mancare cu grasime redusa: legume, fructe, peste, fructe de mare, carne de vita, pui, oua, mazare, fasole, ceaiuri si condimente.

2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vladutz, baiatule, dar cum se poate ca niciunul din parintii tai nu se mira de greutatea pe care o ai la 12 ani? Trage-i de mana sa te duca la un medic! El va determina ce probleme precise ai.
À propos, eu nu doresc fundita, nu vreau sa ajung experta! Am vazut pe site experti care au 15 ani. Eu am 39 si nu pot sa rivalizez cu ei... big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu minca dupa 18-00 minica cite putin