| Kitty77 a întrebat:

Help mee...Deci: de vreo 2 zile, tot ce beau si mananc vomit. In schimb nu ma doare capul, burta ...nimic. Am fost la medic si m-a pus intinsa si m-a apasat pe burta sa vada daca ma doare. Nu m-a durut. Mi-a zis ca trebuie sa fac niste analize pe care inca nu le-am facut. Mie imi e frica sa nu trebuiasca sa fac operatie de apendicita. O parere vreau si eu va roog!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
9 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Nu este nevoie să postezi de două ori. Ți-am răspuns la prima întrebare.
Mergi la medic.
Pa, pa.

Abh
| Abh a răspuns:

Ai viata sexuala? Cati ani ai?

| Kitty77 explică (pentru Abh):

Am 13 ani. Si nu nu mi-am inceput viata sexuala.

Abh
| Abh a răspuns:

Atunci, s-ar putea sa ai doar o enterogastrita. Mananca de regim, bea ceai de chimen cu inghitituri mici, si odhneste-te. Nu ar strica sa faci si analizele indicate de medicul de familie.

| Maariiaa a răspuns:

Este o problemă. Doctorul nu poate să știe orice doar așa. Dacă nu te doare nu nimic. Fă analizele și vezi ce ai. Nu poți să știi ce este. Există o grămadă de variante. Fă analizele care ți le-a recomandat medicul și vezi ce ai.
Nu trebuie să îți fie frică de nimic. Sănătatea este cel mai de preț lucru! Fără sănătate nu poți să faci nimic. Când te simți bine poți să faci multe, dar când ești bolnavă ești la pat și nu ai nici un chef. Pune mereu sănătate pe primul plan, iar celelalte lucruri după.

Răspuns utilizator avertizat
| foxie a răspuns:

Pot sa fie mai multe cauzele, deci tot cu analizele o sa aflii concret

| Sclipiciii a răspuns:

Ii faci lui maica-ta nepoteiiiiiii!laughing)))

| MCRgurl a răspuns (pentru Sclipiciii):

Ba da esti tare am ras sa mor can ti-am vazut raspunsul