| membrugirl2010 a întrebat:

Help. Mi. a venit azi si nu maaaai pot de rau. ma doare burtaaa! am luat nospa si o fiola de algocalmin si am stat si apa calda pe burta. ce sa fac
funda

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
| CybeRAthlete a răspuns:

E nurofen special pentru asa ceva. e foarte bun. pentru prietena mea e mai indispensabil ca si telefonul mobil in acele momente happy
bafta

| ioana1704 a răspuns:

Incearca sa iei o tableta de vidan. e antialgic

| pwp a răspuns:

Ia un nurofen forte! te calmeaza imediat!
si e fffoarte bine ca stai cu apa calda pe burta happy

| Alexandraaaaa2696 a răspuns:

Buna.Stiu cum e. si sincer nu prea a ce face. Da ok ca ai luat pastile dar asa nu ai ce facestraight face. Incearca sa faci ceva sa uiti de durere:d am auzit ca daca faci sport iti trece mai repede.thinking Nu stiu exact daca e adevarat...stiu ca e naspa ca na. e cam incomod sa alergi cand esti asa.Pa-pa:*.

| Lavy_5428 a răspuns:

Buna! Mie cand imi vine, iau un algocalmin si ma pun in pat si adorm. Cand ma trezesc nu ma mai doare... Imi pare rau, stiu cum e cand doare... Bye si sper sa-ti treca!

| katesmile a răspuns:

Poate paduden...

| Rorro a răspuns:

Eu zic sa nu te umpli cu pastile poti lua un algocalmin; Dar nu te streza atata

Ps:Mananca ciocolatawinking
fundabatting eyelashes?

Răspuns utilizator avertizat