Pai ar trebui sa te dai cu o crema de fata sau sa cumperi emulsie dupa plaja e buna cum scrie pe ambalaj efect calmant si racoritor eu cu ea ma dau si e foarte buna dar la inceput o sa te usture putin
N-ai ce sa faci... este doar piele moarta... ai stat prea mult la soare si ti s-a ars.
Exista creme/spray-uri speciale de dupa plaja la farmacii si/sau magazine de specialitate. Sau ai putea sa te dai cu iaurt sau crema de fata hidratanta. Succes!
Ori te bronzezi din nou, ori iti iei o crema abraziva si te freci cu ea pana se duce toata pielea arsa!
Pai, ar fi trebuit sa faci ceva mai demul, adica sa previi fenomenul.
Acuma ai rabdare, sa se desprinda ea natural, daca o grabesti atunci poti sa ranesti pielea noua ce se formeaza sub ea. Pune lapte acru si miere, astea hranesc pielea, scad senzatiile de arsura sau de mancarime.
Ia poarta o palarie cu boruri largi, da-te cu crema de plaje cu factor ridicat de protectie pe zonele expuse, in special daca iesi ziua afara.
Si eu am patit la fel, eram rosie ca... rosia O zi doua m-am dat cu spray pentru arsuri solare ca nu suportam sa ma ating pe fata. Apoi cand incepusem sa ma decojesc si fata mea arata ferfelita m-am dat cu ulei de argan.Imi lucea fata dar eram happy ca nu se mai vedeau franjurii...
Fugi la farmacie si intreaba de o crema sau consulta un doctor pentru ca porblema nu e chiar amuzanta, poti sa ramai cu pete, poti sa faci cancer de piele, se pot intampla multe.