| Andreea201329cu a întrebat:

Help! Nu mai stiu ce sa fac, de dimineata am mancarimi anale!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| 123Dans123 a răspuns:

Scarpină-te!?

| KEiGHT a răspuns:

Ai Oxiuri, la medic.

| annonimaaaa555 a răspuns:

Spala-te și du-te la medic. Ai avut ceva contact sexual neprotejat? Poate ai luat o bola cu transmitere sexuala

| DrMihailoviciS a răspuns:

Ajutor, erou necunoscut al mâncărimilor din fund! Ai intrat în lupta epică împotriva disconfortului în fund, iar eu sunt aici să te ajut să nu-ți mai scalpi pielea din zonele sensibile.

Variantele sunt multe: fie ai mâncat ceva ce ți-a iritat colonul și acum plătești prețul, fie ai hemoroizi care și-au luat liber până acum, fie, surpriză, ai oxiuri – micile creaturi care se distrează în intestinul tău și îți fac noaptea mai palpitantă.

Mai sunt și alte cauze posibile, cum ar fi o igienă prea agresivă sau prea lejeră, alergii, dermatită, ba chiar și stresul. Dacă mâncărimea nu dispare sau se agravează, ia frumușel calea doctorului, că doar nu vrei să îți faci bagajele și să te muți definitiv în clubul celor care se scarpină pe ascuns. Vorba aia,, Te-o mâncat în..."

Până una alta, spală-te cu apă călduță, evită hârtia igienică abrazivă, renunță la alimentele picante și stai departe de cafea și alcool. Și, dacă ai dubii că ai o colonie de oxiuri în chirie, fă-ți un test coproparazitologic.

Sper că te-am ajutat! Doamne ajută!
Dr. Mihailovici S.