| MarijuanaFanNr1 a întrebat:

Help stiu ca o sa sune cam ciudat dar asta am vrut sa fac un sandwic\ki care continea sare 5 feluri de condimente sarate etc scortisoara cafea ceai granulat sare chjup piper negru piper alb mult chesti sarate si picante pot pati ceva? foarte rau ma refer si cum se trateaza va rog seriozitate maxima

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| YONTU a răspuns:

Nu cred (aici am intrebat-o pe mama mea care este asistenta medicalawinking ), dar daca continui cu condimente exagerate se poat intampla cele 3 cazuri specificate de mine mai sus!

3 răspunsuri:
| YONTU a răspuns:

Poti pati!
1. Inbolnavirea ficatului cu dureri foarte mari!
2. Vei fi constipat in urma consumarii cantitailor mari de condimente.
3. Te vor doare rinichii foarte tare!
Dar daca pui cantitati mici de condimente nu patesti nimic!

| MarijuanaFanNr1 explică (pentru YONTU):

Bun dar daca am facut 2 sandwiciuri si nu o sa mai fac mi se poate intampala tote cele de sus
?

| MarijuanaFanNr1 explică (pentru YONTU):

Ok mersi si mama e tot asistenta medicala dar e plecata la munca deci mersi omule mersi funda tie

| YONTU a răspuns (pentru MarijuanaFanNr1):

Nu cred (aici am intrebat-o pe mama mea care este asistenta medicalawinking ), dar daca continui cu condimente exagerate se poat intampla cele 3 cazuri specificate de mine mai sus!