| măcheamăăăî a întrebat:

HELP! Sunt racita si am la nas niste coji care ustura (le-am facut de la suflat prea des nasul). in fine.Cum sa scap de ele cu tratamente care sepot aplica acasa?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| AnDy12 a răspuns:

Iti poti da cu crema pe nas! Orice crema pentru piele, poti chiar si de la mama tabig grin Fundita plzzZ?

4 răspunsuri:
| Belciu a răspuns:

Cu tinctura de rostopasca sau unguent de mimoza tenuiflora(AurDerm cu mimoza se cere de la Plafar)

| Fantoma_1807 a răspuns:

Cred că te-ar ajuta mult o cremă emolientă, chiar şi crema de gălbenele e bună sau o cremă cu eucalipt dar simţi că îţi mută nasul de usturime sau o compresă cu apă rece.

| anonimathebest a răspuns:

Cel mai bun remediu e spalatu. daca nu stii ce e asta, e scena aia din viata in care de duci la baie si deschizi robinetu si di cu apa pe fata poti folosi si o crema de maini sau hidratanta. bune sunt si servetelele umede, sper ca ti-am fost de folos
happybig grin

| adela93 a răspuns:

Pune-l pe prietenul tău sa le lingă de acolo. Dacă nu ai prieten, roagă un coleg.