| Loran a întrebat:

Help! Sunt racita si insarcinata, ce medicament pot lua fara sa imi afecteze sarcina? Multumesc!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| fabiola a răspuns:

Daca nu faci febra bazeaza-te pe ceaiuri calde cu lamaie, bai calde cu sare la picioare si repaus la pat! Daca faci febra cere parerea medicului!

| Teo a răspuns:

Poi du-te la doctorul de familie si explica-i situatia el va sti mai bine ca noi ce tratament trebuie sa iti dea ca sa te faci bine si sa nu iti afecteze sarcina.
Mult succes!happy

| moonY a răspuns:

Proba

| moonY a răspuns:

aspirina insarcinatei

(sau cum era?! a saracului?)

| Fashion a răspuns:

Nu sunt sigura ce sa-ti spun! Eu zic sa nu te iei dupa cei de aici(care pot sa-ti spuna ceva gresit si sa-ti afecteze sarcina, Doamne fereste!) si sa te duci la farmacie si intreaba farmacista ce-ti recomanda ( ii zici ca esti insarcitata si in cate luni) sau daca esti foarte racita du-te chiar la medic.El va sti cu siguranta ce sa-ti recomande mai ales ca esti insarcinata! Mult succes! Sa-mi spui daca te-am ajutat! Pa, pa si insanatosire grabnica! :X :*

| 1fluturas a răspuns:

Ai voie Oscillococcinum granule