Dizolva o lingura de sare grunjoasa (sare de bucatarie) intr-o cana ca apa calda si fa gargara. Freaca un galbenus de ou cu o lingura de zahar pana se dizolva zaharul, dilueaza cu lapte caldut (o cana) si bea amestecul. Face minuni! Succes!
Va trece de la sine in cateva zile , deci exista sanse sa-ti treaca pana vei canta. Totusi, sfatul meu ar fi sa te duci la farmacie si sa ii explici domnisoarei de acolo... ea iti va da ceva care te va face bine
Bate un ou crud in lapte caldut, o sa scapi de raguseala sigur si ia si o lingurita de miere totul inainte de culcare, ultima "masa".
Incearca sa iti mentii gatul,, cald,, (acopera`l cu un fular sau ceva in permanenta) si incearca sa vb cat mai putin
Si bea lapte cald cu miere (amestecate)
Dar oricum eu stiu ca cea mai buna metoda este de a vb cat mai putin (chiar deloc daca e nevoie)
Oricum fa toat ce ti-am zis ca sigur o sa-ti treaca
Da. incearca un galbenus de ou batut cu zahar pana se face spuma,
Poti incerca intr-un pahar de apa, o lingurita de miere si una de lamaie(nu are un guste prea grozav, dar e foarte bun pentru. voce)
Si neuitatele ceaiuri de tei cu miere si lamaie sunt bune, dar evita painea prajita, sandwisurile, sucurile reci si nu uita ca ar fi bun un Stepsils cu miere si lamaie.
Sper ca te-am ajutat si succes la concurs