| me4ever98 a întrebat:

Help TPUcrying! azi m-a prins un caine de picior, dar cand am ajuns acasa nu era rana.in schimb era foarte umflat, iar acum mi s-a facut vanataie si este in continuare umflatcrying...trebuie sa merg la urgenta sau sa fac ceva vaccin?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Maariiaa a răspuns:

Mergi de urgență la spital sau la un medic. Poate fi ceva grav,fără dureri prea mari. Este cel mai bine să te duci la un cosult specializat, decât să te doctoricim noi aici, care nu am citit și nu am studiat medicina.
Succes!

5 răspunsuri:
| qtheodora a răspuns:

Parerea mea este sa mergi la un medic. El stie mai bine ce sa faca.Noi aicii iti dam niste "tratamente: dar nu stii daca o sa functioneze.
Sa te faci bine!happy

| 12UFFY a răspuns:

Eu zic ca cel mai bine ar fi sa mergi direct la doctor, e foarte periculos si nu are rost sa risti, du-te ori la urgenta(cel mai indicat) ori la doctorul de familie urgent.

| alice97 a răspuns:

Du-te la urgenta, este cel mai binewinking

| DenyBuby a răspuns:

Nu numai daca te doare f tare poti sa pui un pic de gheata pe el si nu o sa te mai doara.

| andreyutzu28 a răspuns:

Ar trebui sa te duci la urgenta! este foarte bine!