Întrebare recomandată | JamilaGizeh a întrebat:

Help TPU! Nu mai pot sa ma opresc din mancat.Grav este ca simt ca nu ma satur.De exemplu azi am mancat aprox. 10 sandwichuri (nu glumesc) a cate 2 felii de paine, deci 20 felii de paine plus altceva ce am mai mancat. straight face Deocamdata nu sunt grasa dar daca continui asa cu siguranta o sa ajung cat casa straight face Faza e ca m-am obisnuit sa mananc mult.Stiu ca nu e bine dar mananc repede, ma grabesc, ma iau cu alte treburi... Ceva sfaturi?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| M25M a răspuns:

Incearca sa iti suprimi pofta de mancare prin autosugestie.

| Mădă0611 a răspuns:

Nu te mai gandi la mancare, dar ai grija sa nu iti zici "sa nu ma gandesc la mancare", pentru ca exact la mancare te-ai gandit. Daca poti face asta, in timp stomacul o sa se micsoreze si o sa "ceara" mai putin.

| Bondarel99 a răspuns:

Eu nu cred ca ti se face foame asa des.Sunt persoane care confunda senzatia de foame cu cea de sete.Incearca sa bei dupa fiecare masa/gustare cate un pahar mare cu apa si vei vedea ca te vei simti satula.Eu cred ca nu bei destule lichide...

| Rebekka97 a răspuns:

Incearca sa mananci din ce in ce mai putin.Nu renunta direct la mancare.Asa o sa se obisnuiasca stomacul cu mai putina mancare si n-o sa-ti mai fie asa foame.Si bea multa apa!:*