anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Help TPU sunt disperat!
Am piciorul in ghips de aproape o luna trebuie sa-l mai tin cateva zile problema e ca in spatele genunchiului sub incheietura s-a facut un ghemotoc de vata care ma deranjeaza foarte tare. Nu vreau sa aud de reghipsare, pentru cateva zile nici nu ma gandesc. Vad ca nu-mi opreste circulatia sangelui dar ma doare destul de tare am incercat sa-l indepartez(ghemotocul) dar cred ca singura solutie ar fi o mica gaura in ghips voi ce m-ati sfatui sa fac?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sa te duci pina la ortoped.

| justwiner a răspuns:

Daca ai norocul da a avea o sarma prin casa (de preferat ar fi una ca un cablu sti tu cum) indoaie-o la un capat, bag-o in ghips si andanc pana la capatul ghemotocului apoi incearca sa tragi de ea, Fundaa?

| FumDeTigara a răspuns (pentru justwiner):

Am incercat cu vreo 3 tipuri de sarma nicun rezultat dar mersi pentru raspuns