| scumpa2ddd a întrebat:

Help! Va rog ajutati-ma! La toamna merg la liceu! Problema este ca am paduchi.Va rog ajutati-ma.Nu stiu ce sa fac ca sa scap de ei pana la toamna.Nu vreau sa ma fac de ras in fata noilor mei colegi.Am paduchi de mai bine de 2 ani. va rog sa ma ajutati. Spuneti-mi cu ce sa ma dau ca sa scap de ei repede.Nu vreau sa ma tund.Va rog, sunteti ultima mea speranta. crying (dau fundita. Va multumesc.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
14 răspunsuri:
| OanaG a răspuns:

2 ani?! Pai esti o neingrijita, tie ti-ar placea sa iti spuna colegii "paduchioasa"

Nici pana la varsta de 16 ani n`ai invatat sa te ingrijesti, ce fel de fata esti tu?

Cred ca n-ai auzit de sampon, du-te la farmacie sa-ti dea un sampon...ma mir cum de in 2 ani n`ai ramas fara par.

P. S. Mama ta nu te trimite sa faci baita?

| Vizitiul a răspuns:

De doi ani posezi paduchi? Pai, sa nu-mi zici ca parintii tai nu au luat nicio masura de doi ani? Hai ca asta nu o mai cred.
Ca sa-ti raspund la intrebare... spune-i dirigintei/dirigintelui ca paduchii fac parte din decor.

| traficanta a răspuns:

Exista medic.

| rosto a răspuns:

Mda... ne iei la misto. da-te cu sampon special de la farmacie. pfff

| Pho3nix a răspuns:

Du-te la atelierul auto ca acolo te poate scapa de paduchi.
Sau tunde-te cheala.

| ♡ No Name -->An0nim;x! ♡ a răspuns:

Pai poti merge la farmacie sa ceri ma imulte informatii. Din cate am auzit exista o solutie speciala pentru asa ceva la farmacie.Nu trebuie sa iti fie rusine sa ceri astfel de informatii la farmacie gandeste'te in primul rand ca acea doamna/acel domn nu te cunoaste si trebuie neaparat sa rezolvi problema pana incepe scoala...Succes! sper ca te'am ajutat :* Funda?batting eyelashes

| frunziss a răspuns:

Eu am o vecina la tara(5 ani) si mai lua paduchi ca doar e tara de fiecare data cand o vedeam cheala stiam ca o avut paduchi...consider ca e singura solutie

| Danny_2007 a răspuns:

Ar trebui sa mergi la farmacie sa ceri ceva pentru problema ta, sau la magazinele naturiste, te poti da si cu petrol in cap, pune intru-un vas cu apa putin petrol si cu o vata inmoaie in vas pe urma dai cu ea pe kp, acum depinde cat de lung e parul tau, daca parul e lung pune mai mult petrol, si foarte important este sa nu ai nici o rana deschisa pe cap, o sa te usture, dupa ce te dai te legi la cap cu o esarfa, caciula, ce ai tu numai sa te acoperis si stai cam vreo 3, 4 ore cu soutia in par, aaaa si ca sa ii indepartezi exista un pieptene cu dinti fffff apropiati, poate ai acasa, sau daca nu poti lua din piata, acelasi lucru poti sa incerci si cu otet, doar ca trebuie sa incerci de mai multe ori, eu zic sa incerci poate o sa te ajute, ti-am zis sa nu ai rana pe cap de la mancarimi, te-am pupat si anunta ma daca ai reusit, mult succes

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu tas spune sa te tunzi sau sati ei solutie sa te cureti

| Anonima307 a răspuns:

Cred ca ti-au mancat paduchii si creierul rolling on the floor

| SilviaStefan a răspuns:

Sora mea a venit de la scoala cu paduchi si mi-a dat si mie…ufff.

Eu si sora mea avem un un par tare frumos si lung si am cautat sa folosim un produs anti-paduchi si lindini natural, care sa nu ne arda parul sau sa ne provoace arsuri scalpului

Am gasit un gel natural impotriva paduchilor cu ulei 100% pur din arbore de ceai(tea tree oil) de la Thursday Plantation.

Chiar de la prima utilizare efectele s-au vazut. Eu si sora mea am fost tare multumite de gelul natural anti-paduchi, ne-au scapat complet de paduchi si ouale lor.

Pe langa faptul ca gelul ne-a scapat complet de paduchi si lindini…mi-a placut foarte mult ca a venit cu un pieptan special de paduchii din otel inoxidabil care ne-a ajutat.
Pup

| Amy_5230 a răspuns:

Te speli zilnic pe cap si cand este ud parul(se vad mai bine ouale si paduchii pe parul ud) rogi pe cineva din familie sau prietena sa te ajute. Iei un piaptan cu dinti foarte desi(sunt pe la piete sau bazaruri) si te piepteni bine. Cine te ajuta trebuie sa aiba rabdare si sa traga de pe fiecare fie de par ouale ramase. Daca sunt moarte se desprind usor! (Nu neglija sfatul cu ajutorul ca doar asa ai sanse sa scapi mai repede si definitiv!)

| Kyrukai a răspuns:

Cum bine zice si site-ul mergi la doctorul de familie si iti va recomanda un produs, o cale prin care sa scapi de ei, alta solutie nu ai. Si nu incerca metode babesti ca pielea scalpului si parul sunt foarte sensibile, odata distrus echilibrul e foarte greu sa il refaci si te poti trezi cu caderi masive de par si alte probleme.