Aooleeuuu fratee...
la 12 ani ce vrei sa faci? sa ti diete?
a am o idee. mananca 2 morcovi pe zi si bea 2 pahare de apa. cel mai bine o sa slabestii. sti cum?
hai frate. du-te invartindu-te in grecia. sau unde teoi mai duce cu tot neamu tau
Du-te alearga in parc. adica daca poti merge in grecia pe banii parintilor " cred ca iti permit si ei sa iti dea ceva bani. poate faci o operatie cv/ tu stii, ca daca vrei la 12 ani sa slabesti si iti faci probleme din astea... ha. cam greu
Du-te mai bine la scoala si invata :*
De fapt nu pe banii parintilor, merg pentru meritele mele la scoala, din toata scoala merg doar 20 de copii ( cei mai buni)
Fa mult sport si nu manca prostii gen chipsuri si cine stie ce dulciuri. Incearca sa te lasi de chestiile astea. Alea ingrasa cel mai tare. Documenteaza-te si de pe net. Poti manca multe fructe, iaurturi etc. Si incearca sa nu mananci seara.
Pai... du-te la sala. la Kangoo Jumps! acolo slabesti 10 kalori pe minut! 600 calori pe ora! slabesti ff repede! despre mancat. nu manca dupa ora 6 seara. pana la ora 11 poti manca ce vrei dar nu in abuz! supe. pui rumenit. salate....NU CARNE DE PORk/Vita Doar PUI! Si multa miscare!