| ioana1cool5 a întrebat:

Helppp meee.Am 1.73m si 14 ani fara 3 luni.Mama are 1.75-1.76 iar tata are 1.83m.La ce inaltime credeti ca ma voi opri?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Morooo a răspuns:

Buna! Eu cand aveam 14 ani avea 1.68. Nu+i nimic alarmant. Cred ca o sa te opresti la 1.75 maxim 1.80. Pana acum cresterea ta a fost accelerata, iar de la 14 ani cresterea se va diminua pana la 21. Deci nu o sa mai cresti mult. Asa s+a intamplat si cu mine!happy

| ioana1cool5 explică (pentru Morooo):

Eu nu as vrea sa ajung nici la 1.77m.Inaltimea ta este excelenta, si eu as dori sa o am.Sunt multe dezavantaje. Apropo, acum ce inaltime ai? Revenind la subiect, urasc inaltimea mea... acum o intrebare stupida:1.80 m este o inaltimea la care pot ajunge prin absurd? Stiuu,, sunt intrebari stupide, dar trebuie sa ma descarc.Multumesc pentru raspuns, si ca ai avut rabdare sa citesti tot!

| Morooo a răspuns (pentru ioana1cool5):

Acum am cred (nu stiu sigur) 1.70.Si acum ca cresterea mea este "oprita" pana la 21 nu cred ca voi mai creste foarte mult. Sunt cea mai inalta din clasa mea(dintre fete), ma deranjeaza foarte putin, dar stiu ca nu voi mai creste. Si sa stii ca asa este. Timp de 2 ani am avut 1.65. In ultimii 2 ani am mai crescut inca 5 cm. Si cum se zice: frumoase fetele inalte, nu-i nevoie sa porti tocuri de "100 cm" happy Deci avem cu ce ne mandri. Poti ajunge la 1.80 si cred ca vei ajunge. happy Sunt intrebari normale. Si eu ma intrebam, iar cand am gasit un raspuns concret m-am calmat happy Stai linistita, n-o sa devii gigantica happy nu cred ca suferi de gigantism.smug laughing

Nu,OMG,nu am nimic, e doar genetic de la familie happy Unchiul meu are peste 1.90 si nu are nimic.Si nu vreau 1.80 e prea mult.Si mama avea aceeasi inaltime la varsta mea, in schimb parintii ei aveau 1.68, respectiv 1.75.Pe mine ma ingrozeste inaltimea.Cand eram micuta si si vedeam fete inalte le faceam ciudate, pana cand am constientizat ca fac parte dintre ele tongue Nu vreau 1.80 :'( si mama mereu imi spune ca nu mai am mult de crescut...

| Morooo a răspuns (pentru ioana1cool5):

Era doar o gluma. laughing Nu o sa mai cresti mult, asta-i cert happy Tatal meu are peste 1.80 si mama are 1.65 sau cv de genu. Seaman cu tata la inaltime si nu cred ca voi creste mai mult de 1.80, de-aia sunt si calma. happy Mult succes si stai linistita nu o sa mai cresti mult. happy

Merci de incurajari :*

9 răspunsuri:
| kar1GaNNN a răspuns:

La 1.80, 1.83, mai mare de atat nu te vei face.

| BeHappy26 a răspuns:

La 1.80 happy

| PredatorXGAMING a răspuns:

Nu are nicio legatura cat de inalti sunt parinti tai cu cat de inalt esti tu. Depinde ce greutate ai daca esti slab dar esti inalt e foarte bine deci doar daca esti si gras si inalt ar trebui sa te ingrijorezi.
Funda?

| ioana1cool5 explică (pentru PredatorXGAMING):

Am 52 pana la 55(nu sunt sigura) Kilograme.Si eu nu vreau sa mai cresc mult+ ca dezavantajul cel mai mare este ca, cunosc foarte multe persoane scunde, si e ciudat sa stai cu ele, daca te gandesti ca acum o vara, doua erai cat ele sau chiar mai scund. sad.Si eu cred ca si parintii au o legatura.Adica,nu ai cum sa cresti pana la 1.80(spre exemplu) daca ei au 1.50 respectiv 1.70m.