Și eu am avut hernie inghinala, m-am operat și după operație nu am mai avut treabă, mie mi se umfla pe partea stângă jos pe linia chilotului, doar când alergam sau făceam efort se umfla, du-te la un doctor să vadă ce ar putea fi, nu cred că ai hernie inghinala deoarece acea hernie doar la efort se umfla, ți s-a umflat la efort?
Nu fac efort de 3 ani, deoarece am o lordoză lombară pe care o tratez de câteva luni, am evitat de fiecare dată să ridic greutăți, adică am fost mereu atent la aspectul asta, din cauza problemei lombare. Nu am încercat până acum să fac efort, doar am încercat să ridic o ganteră de 5 kg și n am simțit nimic, de asemenea, când merg nu simt nimic, mai de grabă când stau pe loc mai am parte uneori de discomfort. De la un timp încep să apară și unele arsuri la nivelul abdomenului superior, cât și inferior. de asta tot cred că nu e hernie. Cele 2 umflături sunt tot la nivelul chilotului, dar nu sunt sub formă de bob, sunt lungi gen. de la stânga la dreapta și nu sunt situate aproape de zona penisului...
Plus că eu am umflată în mod permanent, doar când mă întind dispare (nu dispare în totalitate, mai rămâne puțin umflat), oricum umflătura în sine nu este atât de mare. Am citit pe net că în cazul în care hernia ar rămâne permanent umflată, ar fi hernie inghinală încarcerată, iar acolo specifica că trebuie să ai anumite simptome specifice deja, gen vărsături, febră. etc, simptome pe care eu nu le am...
După operație mai poți ridica greutăți mari?
Lipsa47 întreabă: