Wow! Tu ai 66 kg la o inaltime de aproape 1. 80 si vrei sa slabesti?
Doamne fereste! Vrei sa fii anorexica? Esti foarte bine cum esti, ba chiar ar mai trebui sa pui 3 kg. pe tine.
Cum nu numai mananci nimic in timpul zilei? Decat dimineata? Macar ia niste gustari in timpul zilei.Ca faci sport, este excelent pentru o viata sanatoasa.
Dar nu te mai gandi la slabit, scoate'ti ideea asta din cap ca altfel o sa ajungi la spital sau mai rau!
Multa sanatate! :*
Ma nu te mai agita atat de mult sa fi perfecta pentru ceilalti ce naiba[-x.fi madra ca arati cum arati.nu spune nimeni sa nu te ingrijesti si sa nu faci exercitii fizice pentru a arata bine dar nici sa te supui la o intreaga operatie doar pentru a fi pe placul altora. fetele inalte intodeauna iasa in evidenta
mai ales daca au forme si daca stiu si cum sa se imbrace si mai bine, asa ca nu mai fi asa de agitata ca nu arati bine ca te asigur eu ca cu putin machiaj si niste haine care sa te avantajeze totul va fi ok.cunosc pe cineva are 1. 80 si arata super
.
Nu cred ca e prea sanatos sa mananci doar dimineata.Eu iti recomand sa mananci putin si des numai mancare cu putine calorii si sa faci sport.
cherryessence întreabă: