| denisa_8383 a întrebat:

Hey! 1. ce parere aveti voi de fetele inalte?big grin, si daca preferati mai mult fetele inalte decat cele scunde.2.daca mananc dimineata mult, in timpul zilei nu mai mananc nimic, seara alerg 20 de min si dupa aceea role inca vreo 20 cam ce sanse am sa slabesc 5 kg in 2-3 saptamana? am inaltime 1.79 si am 66 de kgcrying16 ani)

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La 1. 79 66 kg mi se pare destul de ok mai ales daca esti tu in poza de la avatar.parerea mea e ca ar trebui sa mananci ceva toata ziua mai ales daca faci sport. dar daca faci asa cum spui tu ai toate sansele sa slabesti 5 kg in 2 3 saptamani happy

| denisa20 a răspuns:

Nu cred ca e prea sanatos sa mananci doar dimineata.Eu iti recomand sa mananci putin si des numai mancare cu putine calorii si sa faci sport.

| missouri a răspuns:

Wow! Tu ai 66 kg la o inaltime de aproape 1. 80 si vrei sa slabesti?
Doamne fereste! Vrei sa fii anorexica? Esti foarte bine cum esti, ba chiar ar mai trebui sa pui 3 kg. pe tine.
Cum nu numai mananci nimic in timpul zilei? Decat dimineata? Macar ia niste gustari in timpul zilei.Ca faci sport, este excelent pentru o viata sanatoasa.
Dar nu te mai gandi la slabit, scoate'ti ideea asta din cap ca altfel o sa ajungi la spital sau mai rau!

Multa sanatate! :*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mi se poate trai asa, doar cu micul dejun.\trebuie sa ai 3 mese si 2 gustari, oricat de mici. poti renunta la cina, dar atat.Altfel, dupa ce intrerupi cura te vei ingrasa la loc.

| virshabhasthira a răspuns:

Ma nu te mai agita atat de mult sa fi perfecta pentru ceilalti ce naiba[-x.fi madra ca arati cum arati.nu spune nimeni sa nu te ingrijesti si sa nu faci exercitii fizice pentru a arata bine dar nici sa te supui la o intreaga operatielaughing doar pentru a fi pe placul altora. fetele inalte intodeauna iasa in evidentawinkingmai ales daca au forme si daca stiu si cum sa se imbrace si mai bine, asa ca nu mai fi asa de agitata ca nu arati bine ca te asigur eu ca cu putin machiaj si niste haine care sa te avantajeze totul va fi ok.cunosc pe cineva are 1. 80 si arata superwinking.

| deeeeeebora a răspuns:

Eu am 1. 81 si in jur de 69-70kg la 16 ani si nu ma consider grasa