| kisss_6637 a întrebat:

Hey! a incercat cineva vreun ceai de slabit care a funcionat? imi puteti spune si mie care si in cat timp ati slabit si cat? mersi:*

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| Awndre a răspuns:

Www.slabute.ro
Orice ceai/dieta rapida aduce kg slabite inapoi plus un bonus!

| cOnTexT a răspuns:

Sportul, lasa restul ca sunt doar abureli, sau te ingrasi inapoi.

| Ayumha a răspuns:

Eu nu am folosit ceai de slabit, insa beau ceai de care o fi foarte mult pe zi. si am folosit urmatoarea cura pentru slabit... si intr-o luna am slabit 2 kg :D
http://www.dietetik.ro/dieta-cu-paste-ciocolata-si-popcorn/116.html

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O hrana echilibrata, exercitiile fizice te pot ajuta sa slabesti. Sfatul meu e sa nu apelezi la ceaiuri de slabit, e posibil ca in prima faza sa ai impresia ca da rezultate, nu e asa...in plus ataca SNC, sunt multe cazuri de fete tinere care au facut abuz si au decedat.sau au ajuns niste legume. Fitoterapie e buna, dar ca orice, in cantitati mari dauneaza...