| vladlul00 a întrebat:

Hey! Acum vreo 5 zile am baut 2 nopti consecutive. A doua noapte am baut PREA mult si mi-am luat black screen si am dormit aproape toata ziua urmatoare. Dupa care am avut o mahmureala naspa dupa care chiar si cateva zile mai tarziu inca ma simt... ciudat. Ca si cum creierul meu nu functioneaza cum trebuie, nu am problema cu stablilitatea, pot sa merg cum trebuie, dar parca nu ma pot concentra cum trebuie, ca si cum sunt inca intr-un vis. E atat de ciudat de explicat senzatia.
Intrebarea mea este daca s-a mai intamplat asta cuiva. Care ar fi cauza? Cat timp am sa ma simt asa?
Da, stiu nu trebuia sa beau atat de mult, da, stiu ca am fost inconstient, vreau doar sa intreb daca a mai patit cineva asta.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Alexandrionelu a răspuns:

Am pățit-o și eu în facultate. Am fost la un doctor de ficat și mi-a zis: "ia-o mai încet ca este tânăr și e păcat de tine". Mi-a luat aproape o săptămână să mă refac 100%. Pana când îți revii, evita consumul de alcool, tutun și cafea, în schimb consuma cât mai multe lichide necarbogazoase - apa plata, ceaiuri, supe, etc.
Sănătate!

| Alexandrionelu a răspuns (pentru Alexandrionelu):

Ps: încerca să nu stai numai în casă, fa plimbări încete dar lungi. Aerul curat și mișcarea ușoară te ajută să îți revi mai repede.

| vladlul00 explică (pentru Alexandrionelu):

Mersi mult! Am sa merg si eu la doctor, poate imi recomanda ceva care poate m-ar ajuta sa imi revin mai repede. Am observat ca de prima zi pana acum imi revin incet dar sigur.

7 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Da, au mai pățit și alții. Apoi au decedat pe la 40 de ani.

| vladlul00 explică (pentru sadrian46):

Daca nu ti s-a mai intamplat niciodata, nu ai de unde sa stii ce am. E o senzatie prea ciudata sa explic in cuvinte si nu ai cum sa iti dai seama si acea "apoi au decedat pe la 40 de ani" nu ma ajuta cu nimic.

| cristimihailov a răspuns:

Se pare ca ai baut ceva de calitate slaba.

Stai linistit, daca nu trece, atunci o sa devina permanenta.

| Alexuţ02 a răspuns:

E o problemă mai rar întâlnită, eu chestia cu " nu mă pot concentra și mă simt într-un vis " o pățesc când nu dorm calumea sau când mă trezesc brusc și mă simt undeva între vis și realitate.
Încearcă să mergi la spital să te vadă un doctor, e cel mai recomandat așa dacă spui că încă nu ți-a trecut, deși eu cred că o să fie totul bine indiscutabil.
Multă sănătate big grin

| InvatamProgramare a răspuns:

Da, se intampla, pentru ca tu ai acumulat mult alcool in organism, iar un organism sanatos nu poate procesa decat cantitati mici de alcool, drept urmare in organismul tau mai este o cantitate mare alcool. Iar alcoolul afecteaza cel mai mult ficatul ( ca el trebuie sa il proceseze) si urechea interna care iti da echilibru si concentrare.