Am pățit-o și eu în facultate. Am fost la un doctor de ficat și mi-a zis: "ia-o mai încet ca este tânăr și e păcat de tine". Mi-a luat aproape o săptămână să mă refac 100%. Pana când îți revii, evita consumul de alcool, tutun și cafea, în schimb consuma cât mai multe lichide necarbogazoase - apa plata, ceaiuri, supe, etc.
Sănătate!
Ps: încerca să nu stai numai în casă, fa plimbări încete dar lungi. Aerul curat și mișcarea ușoară te ajută să îți revi mai repede.
Mersi mult! Am sa merg si eu la doctor, poate imi recomanda ceva care poate m-ar ajuta sa imi revin mai repede. Am observat ca de prima zi pana acum imi revin incet dar sigur.
Se pare ca ai baut ceva de calitate slaba.
Stai linistit, daca nu trece, atunci o sa devina permanenta.
E o problemă mai rar întâlnită, eu chestia cu " nu mă pot concentra și mă simt într-un vis " o pățesc când nu dorm calumea sau când mă trezesc brusc și mă simt undeva între vis și realitate.
Încearcă să mergi la spital să te vadă un doctor, e cel mai recomandat așa dacă spui că încă nu ți-a trecut, deși eu cred că o să fie totul bine indiscutabil.
Multă sănătate
Da, se intampla, pentru ca tu ai acumulat mult alcool in organism, iar un organism sanatos nu poate procesa decat cantitati mici de alcool, drept urmare in organismul tau mai este o cantitate mare alcool. Iar alcoolul afecteaza cel mai mult ficatul ( ca el trebuie sa il proceseze) si urechea interna care iti da echilibru si concentrare.