| KidOoNh a întrebat:

Hey all cum scap de sughituri dau funda pentru cel mai bun raspuns

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| CristinaLăvMucAnonim a răspuns:

Deci... Ori pui zahar sub limba, ori bei apa, ori sari intr-un picori si iti tii respiratia. Sper ca te-am ajutat.Si sper sa imi dai funda

16 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
O linguriță de zahăr (ideal ar fi dacă este un cub) îl lași să se topească în gură și să alunece încet pe gât.
Pa, pa.

| elena a răspuns:

Neacademic...sa mori tu ca nu stii?
Sfat: un pahar cu apa din care bei, fara sa rasufli, 9 inghitituri mici ...si nepotul meu cunoaste aceasta metoda, care functioneaza perfect.

| malinutza89 a răspuns:

Sau eventual ia o bucata de coarja de paine si mananco

| nsilviu a răspuns:

1.Bei apa
2.Iti ti respiratiea
3. Te speri (ciudat pentru ca trebuie sa te sperie cineva fara sa stii logic)
4.Sa te intrebe cineva despre orice nu tii aduci aminte
5.Mainile in apa rece 2 minute
6. Un cub de zahar sa se topesca usor in gura
7.Inghite in sec (gol)
8.Stai in cap ceva timp
9. Te masezi in zona tamplei timp de 3 minute
10. Te mangai pe burta.
Acuma vezi care functioneaza la tine

| Foxilikkkă a răspuns:

Cu lamaie! Stoarce putina zeama de lamaie intr-o lingurita si... da-i pe gat! Cea mai buna metoda posibila si eficienta!

| OLumeColorata a răspuns:

Sa bei apa(juma' de pahar), sa te sperii(cu toate ca nu cred ca merge daca sti ca cineva te va speria), sa-ti ti respiratia cateva secunde(30 sec-1 min daca poti) etc...

| CarlaD a răspuns:

Stai aplecata cu capul in jos si incearca sa bei 3 inghitituri de apa din pozitia in care esti.Chestia asat o stiu de la un medic si chiar functioneaza.

| anyska a răspuns:

Pai exista mai multe modalitati. Alea cu tinutul respiratiei si bautul apei nu functioneaza intotdeauna. Eu de obicei uit pur si simplu ca sughit si imi trece laughing. Si cand sughit imi vine sa ragai si imi trece laughing). Am vazut undeva la tv parca : era un om care u putea scapa de sughit si au incercat toate lucrurile posibile pe el. I-a trcut cand i-au facut masaj la sprancene laughing)! Poti incerca si sa mananci ceva sau sa sari pur si simplu odata cu sughitul. tongue

| TheLostInTheDark a răspuns:

Iti ti respiratzia cateva sec, sau bei apa pana iti trece dar nici chiar pana faci p tine logik

| Ralucutzzza a răspuns:

Pai iti ti respiratia 10-20 de secunde, iar daca nu iti trece bei apa fara sa respiri iar daca nu incearca sa pui pe cineva sa te sperie happy Bafta.

| mariusyk_9851 a răspuns:

Bei apa cu zahar. O lingurita de zahar si un pahar de apa.Si trece in 2 minute!

Funda te rog.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai sunt multe metode...

tine respiratia timp de 10 sec

bea un pahar cu apa

Speriete

stai nemiscata

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai iei o gura de apa, o tii in gura si te pui cu capul in jos ca si cand ai cauta ceva pe sub patbig grin apoi inghiti in timp ce esti cu capul in jos si stai vreo 5-6 secunde si ai sa vezi. merge, crede-ma, eu asa fac.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Scrie pe youtube ghost in bank sau ghost in commercial car pentru sughituri. bd

| Vdragos100 a răspuns:

Pai sunt mai multe metode: bei apa, inghiti in gol laughing(asta e tare), stai cu capul in jos sau inspiri adance de cateva ori. (ce mai buna metoda e cu apa)

Întrebări similare