anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hey all! nu stiu daca ma puteti ajuta ca ceva... de la un timp ma simt km descurajata...la scoala. nu de cineva, de mine! nu stiu, daca ma apuc sa repet ceva ce invatasem nu stiu mi se formeaza o senzatie cum ca nu as retine nimic. desi a doua zii le stiu. nu stiu km sa scap de aceasta senzatie! help! vreau sa spun ca de 2 zile doamna diriginta m-a mutat ca un prost printre prostii clasei in banca fiindca vorbeam ca colega. bineinteles ca sunt km stresata pe chestia asta! nu cred ca din cauza asta, dar asta e! (sunt in clasa a 7-a)

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Jeny1 a răspuns:

Diana, ai incercat sa nu-l mai judeci pe cel de linga tine?
Ca e prost e opinia ta, dar e un copil si el. Poate ca are probleme pe care nu le spune. Nu toti sunt norocosi pe lume, sa se nasca in familii fara probleme. Poate ca, daca nu ai sa mai fii stresata de micile intimplari, ai sa respiri mai usor. Dar ai putea fi si foarte obosita si sa nu realizezi. Odihneste-te mai mult.Si nu mai pune la suflet chiar orice!

1 răspuns:
| AnnMccoy a răspuns:

Multumesc mult Jeny! da cred ca ar fi mai bine sa nu il mai judec pe acel copil, de obicei ma inteleg bine ca el sh incerc sa il ajut sa invete sau chiar la teste uneori. dar, momentan cred ca sunt suparata fiindca m-a indepartat de colega sh cea mai buna prietena. din aceasta cauza l-am catalogat asa. oricum mersi kisskisskisskiss love strucklove strucklove struck sh da cred ca sunt cam obosita, dar nu am timp sa ma odihnesc doar putin in weekand. la ce program am! la 06:30 trezirea 6 ore de scoala apoi teme pana la 20 apoi invat pana la 23:00 km asa apoi ma mai sh culc.:-