| BadGirl28 a întrebat:

Hey,am 1.60 m si 54-55 kg si 12 ani si jumatate...credeti ca sunt grasa?(recunosc am colacei pe burtica.)Stiti ceva diete pentru vastra mea? Asa mai usoare dar cu efecte. Funda

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
16 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Nu esti grasa dar daca vrei sa scapi de colacei du-te la sala

| GabiiHaș a răspuns:

E super, nu trebuie sa slabesti.Fix asa e si la mine laughing.
Am pus si eu intrebari de genul asta, si multi au spus ca nu e necesar sa slabescwinking.
Avand in vedere ca si eu, si tu avem 12 ani, 1, 60 m si 54-55 kg, putem lua in considerare ca nu trebuie sa faci nimic.

| Pricked a răspuns:

Incearca sa nu mai mananci grasimi, dulciuri si tot ce tine de patiserie.

Bafta!

| Oana92 a răspuns:

La varsta ta nu ai voie sa ti niciun fel de dieta. esti in crestere si corpul tau inca se schimba, o dieta l-ar da complet peste cap. daca vrei sa iti menti sanatatea si sa nu te ingrasi fa sport, dar nici ala in exces.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La vârsta ta nu-mi păsa ce tonaj am. Mă fugăream cu copiii pe stradă și astfel îmi păstram o greutate normală. Nu te mai uita în oglindă că nu o să se rezolve nimic, fă sport.
Cu fițe de mici.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu trebuie sa slabesti.E greutate buna

| xXdoareuXx a răspuns:

Nu manca multa paine/duciuri si vei fi ok. Nu te apuca inca de diete pentru ca esti in crestere.

| Juleuuss a răspuns:

Ca să fii normală, după cum se spune, ar fi trebuit să ai cel mult 50 de kilograme. Renunță la carne și pâine. a, și fără dulciuri. Și te poți apuca de un sport - voleyball, handball. Plus de asta, te și înalți cu aceste sporturi.
Baftă!

| MotanuJmekerit a răspuns:

Pai poate ca esti putin dar este normal ca fetele sa aiba putina grasime pe solduri majoritatea auwinking, Mananca normal si fa ceva sport abdomene cele mai utile si o sa ai un corp de invidiat happy, Funda?

| ktlina a răspuns:

Buna. nu esti chiar asa de grasa. la inaltimea ta ai arata foarte bine la 48-50 kg. nu trebuie sa depui mare efort ca sa dai jos cateva kg. te abti de la dulciuri bei mai multa apa, carne usoara si intr-o luna max slabesti mai mult ca sigur. poti face si sport:niste exercitii usoare de abdomen in camera ta.Este foarte simplu, sper ca te-am ajutat. Funditia?happy

| danceisme a răspuns:

Buna!
Intr-adevar,mi se pare ca esti cam plinuta, mai ales pentru varsta ta.Cea mai perfeta greutate mi s-ar parea cea de 45-48 de kg, pentru ca esti si mai,, tanara`` si esti si fata.Eu ti-as recomanda mult sport(1-2 pe zi).Iti poti cumpara bicicleta medicala si poti face miscare pe ea 30 de minute zilnic.Te poti da cu patinele, pentru ca e iarna sau poti face alte sporturi de iarna.O alta metoda ar fi sa faci multe genoflexiuni, tractiuni si multe miscari pe care le faci la sport.Sau,ai putea sa te inscrii la dansuri pentru ca se bazeaza pe multa miscare.Aerobicul ar fi alta metoda.
In privinta alimentatiei, poti incerca sa renunti la dulciuri si la zahar. Daca ti neaparat sa mananci ceva,, dulce`` sa fie preparata cu zaharina in loc de zahar.Painea alba e interzisa, iar daca mananci paine neagra, maxim 3 feli pe zi.Nu mai manca carne de porc si nu mai bea bauturi carbogazoase sau care contin zahar.Mananca zilnic cate o salata.
Sper ca te-am ajutat!wave

| charna a răspuns:

Vezi-ti de scoala si lasa dieta. esti in perioada de crestere. azi mai grsa miine mai slaba. e procesul de dezvoltare.
lasa idee cu dieta

Răspuns utilizator avertizat
| sconcsurias a răspuns:

La 12 ani nu ar trebui sa te ingrijoreze probleme cu greutatea, e normal. Intr-adevar, sunt ceva kg in plus, dar nu trebuie sa tii dieta, ai grija doar la ce mananci si poti sa faci miscare in fiecare zi. De coleci scapi cu ajutorul abdomenelor! Funda?

| asodxxl1 a răspuns:

Pai nu te putem vedea...
Eu la 10 ani aveam 94 in 3 luni am slabit 20kg
am mincat carne d pui / vita
supa de rosii si ceva ciorba
salata bulgareasca si dimineata un iaurt.
Asta ar trebui sa te ajute
dai o funda?

| adelina123 a răspuns:

Nu e bine sa faci o dieta la varsta ta te ingrasi mai tare si eu la fel am.vom slabi noi