| N727227 a întrebat:

Hey. Am 11 ani și 68 de kg. As avea nevoie de sfaturi pentru a slabi(nu neapărat repede) Și va rog frumos fără jigniri pentru ca nu ma ajuta deloc!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| cbfuqpqpdej a răspuns:

Deficit caloric și câteva exerciții fizice. Eu am reusit și să slabesc 4kg în 1-2 săptămâni. Ai grija să păstrezi totul în limitele normale și să nu crezi ca cel mai important lucru în viața ta este să slabesti.

7 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Daca ai 11 ani, ce cauti pe acest forum?
Este ilegal si interzis totutor copiilor sub 12 ani sa-si faca cont pe TPU, iar cei cu varste inter 12 si 16 ani, numai cu acordul parintilor.

| untu a răspuns:

Mai lasa mai moale cu dulciurile si zaharurile si incepi sa mananci un pumn de zmeura in fiecare zi caa arde multe calorii!

| TimberWolf a răspuns:

Mai intai asigura-te ca n-ai vreo boala hormonala sau ceva pe la tiroida, la varsta ta esti obez.
SIngurele metode de a slabi sunt deficitul caloric si sportul, nu exista pastile sau formule magice.

| mODIN a răspuns:

Cum au zis si ceilalti, renunta la zahar, in masura in care poti. Cred ca e evident si ca sportul ajuta, dar as mentiona ca probabil alergatul pe distante lungi e ce ti-ar fi cel mai util.

| KovacsB a răspuns:

Renunta complet la zahar.
Zaharul doar face grasimea sa se depuna.
https://stirileprotv.ro/......anism.html

| RazzMTB a răspuns:

Las-o mai usor cu sucurile si burgerii de la mc

| N727227 explică:

Oricum nu prea se vede pentru ca sunt înalt. Am 1, 55