Pot sa iti mai apara pot sa nu iti mai apara. Ai gene si de la mama ta si de la tatal tau. Nu trebuie sa semeni exact cu unul dintre ei.
Pistruii se mostenesc de la parinti si fac parte din pigmentul pielii tale.
Pistruii apar la soare!
Cu cat stai mai mult la soare, cu atat apar mai multi.
Daca vrei sa nu ai pistrui, atunci nu te expui la soare! Porti palarie cu borul larg, porti haine cu maneci lungi samd.
Nu cred ca e nevoie sa port haine cu mânecă lungă pentru că nu am pistrui pe corp.
Oricum eu incerc să mă feresc de soare. Port vara mereu șapcă sau daca nu port stau la umbră. Avantajul este că eu port și ochelari de vedere care îmi acoperă o mare parte din pistrui. Am observat că pe nas in locul unde stau ochelarii char mi-au disparut pistrui.
Sapca nu acopera si nu tine umbra la fata, deci, pistruii ies in voia lor.
Iar cu statul la umbra este alta poveste, ca pana ajungi la umbra aia, tot prin soare mergi.
Retine: daca vrei sa scapi de pistrui, NU te expui deloc la soare!
Nu e o regulă. Și eu am de mică, nu mi s-au înmulțit de-a lungul anilor. Mi s-a zis să merg la medic dacă mi se înmulțesc sau dacă se schimbă culoarea.
Nu cred ca or sa iti m-ai apara, dar sa stii ca fetele cu pistrui sunt, sexi, atragatoare.
Nu-ti face griji, chiar daca se vor inmulti, poti merge la dermatolog. Evitând expunerea la soare, pistruii tind să se deschidă la culoare treptat, iar un tratament adecvat prescris de un dermatolog poate accelera dispariția acestora.Eu am pistrui si nu ma deranjeaza (nu am foarte multi, dar daca as avea, as apela la un dermatolog).Sper sa te ajute comentariul meu . Multa sanatate.
T0T întreabă: