| Elial a întrebat:

Hey.am 12 ani si sunt intr-a 7-a (m-a dat de la 6 ani ), si am o problema.Deci parca nu am mai suport:port sutien si nici macar nu am pe ce sa-l pun.si hai sa zicem ca macar fetele nu-si bat joc de mine ca inteleg, da baietii cateoadta imi vine sa si plang. Si, culmea! sunt cea mai inalta din clasa...am 1. 73. si 50 kg.deci chiar nu stiu ce sa fac si toate fetele de la mine din clasa sunt dezvoltate sima simt atat de prost(pls nu ziceti ca ma dezvolt mai greu si sa astept) Si din iunie in colo trebuie sa mergem pe deal si in vacanta siu mi si rusine sa ma dezbrac asa inalta, si fara sani cam ce sutiene de baie as purta purta sa nu mi se prea vada linia aia? (pe care nu o am laughing )

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| AstonMartin a răspuns:

Stai linistita, mandreste-te cu faptul ca ai 1, 73 m, multe fete viseaza sa fie mai inalte. Chestia cu buretii in sutien poate fi super jenanta daca afla baietii... fetele ce ies miss... nu ies pentru faptul ca au sanii, ci pentru faptul ca sunt inalte, destepte, frumoase. Sanii se pot rezolva prin operatii estetice (la o adica).

7 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Știi ceva, învață să te accepți așa cum ești, ai încredere în tine și restul mai dă-i și d...
Pa, pa.

Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Stai linistita. Esti inca mica peste 2-3 ani vei fi si tu cu sani. Fetele inalte au sanii mai mici (in cele mai multe cazuri). Oricum sunt baieti carora le plac fetele ca tine. Asa ca nu-ti fa probleme din asta.

Răspuns utilizator avertizat
| KusumiKoharu a răspuns:

Ai 12 ani si ai 1. 73 inaltime?:o. Eu am 14 si am abia 1. 55laughing. in fine pai mai avand in vedere ca ai abia 12 ani n`ar trebui sa-ti faci griji pentru ca si eu la varsta tha` eram plata laughing. Daca tot vine vara sa-ti iei un sutien cu burete ceva mai gros sau baga mai multi buretiwinking. Oricum nu`ti face griji o sa creasca ei ai abia 12 ani nu trebuie` sa te agiti atata.

| positivity a răspuns:

Buna.
Se pare ca suntem aproape de aceeasi varsta. Sa stii ca, fiecare are ritmul lui de crestere.
Eu sunt o fata scunda, poate chiar foarte scunda, nu port sutien sau ceva de genul asta, pentru ca nu-mi place, plus ca nu prea am ce sa pun in el. Eu sunt genul de fata baietoasa, dar inchisa in ea, pe scurt nu-mi place sa vorbesc cu nimeni si stau inchisa in camera mea.
Tu, nu trebuie sa-ti faci asa mari probleme in privinta sanilor.;-j
Ai putea sa-ti cumperi un sutien de baie cu un burete mai mare, pentru a da senzatia sanilor mai mari.

Pa, pa.

| Adi132002 a răspuns:

Deci raspunsul meu ar fi sa iti cosi tu cumva un burete mai mare in sutienul costumului de baie

| Ramona_Salajan_1993 a răspuns:

Stai linistita de ce porti sutien daca nu ai nevoie eu am 13 ani si nu port nu simt ca e nevoie.