anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hey am 13 ani si am sc de dupa masa. Ce credeti ca as putea manca ca sa nu ma ingras.Si as vrea sa slabesc 1 sau 2 kg o dieta ceva? sau ce sa mananc si cand funda si vot pentru cel mai inteligent raspuns

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| MoonLight a răspuns:

Aceasta este problema. Ai scoala dupa-masa. Ca sa slabesti sau sa nu mai iei in greutate mananca micul-dejun! si dupa daca poti inainte sa pleci la scoala ia pranzulhappy! Cand vii de la scoala poti servii cina. Normal nu trebuie sa se manance dupa ora 7. Dar daca vii tarziu de la scoala(dupa 7) esti infometata si trebuie sa mananci ceva. Nu manca noaptea! Si consuma alimente sanatoase in pauze, nu cipsuri, cola si tot felul de kikili-mikili din astea cu o gramada de calorii. Covrigi, un sandwish. poate un fruct cevahappy. Bafta!

2 răspunsuri:
| Esperança a răspuns:

Nu trebuie sa fie neaparat o reteta important e sa mananci mai putina paine, grasimi si sa faci sport, exercitii. astea te mentin nu faptul ca mananci sau nu mananci. Trebuie sa mananci la 13 ani esti in crestere si ai nevoie de proteine,vitamine etc. Ai grija ce faci sa nu te imbolnavesti ca decat slaba si bolnava mai bine mai plinuta si sanatoasa, la urma urmei, sanatatea conteazawinking

| nikol_8225 a răspuns:

Buna,Alexa nu stiu cat sunt in masura sa-ti dau sfaturi ptc si eu am aceeasi problema dar eu urmez un regim dupa net prin care pierd 1 kg pe zi adica:
la ora 8-un ceai(fara nimic langa el)
la 10-2 oua fierte(nu prajite)
la 12-1 pahar de suc de rosii(poti sari peste el daca atunci ai plecat la scl)
la 14-o felie de paine prajita sau 100g sunca(nu ambele si le poti manca si daca esti la scoala)
la 16-un mar
la 18-100g branza dulce.
obligatoriu minim 1 litru de apa pe zi
bafta!