| Alexandra6546 a întrebat:

Hey,am 13 ani si de 2 nopți am frisoane, am greață si de cateva săptămâni am problema asta sa nu am apendicita.Nu am mai mancat seminte etc.Azi dimineata am incercat sa mananc ceva si era sa vomit, e vreo legatura ca as avea apendicita?
M-am uitat pe net si la simptome si prin altele se regăsesc si frisoane si grețuri…

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Ilovedinero a răspuns:

Mai. mama lucreaza ca asistenta si a spus ca in ultima saptamana extrem de multi oameni s-au prezentat cu asfel de simptome.Si eu azi noapte am avut frezoane si azi era sa lesin( mi se intampla in ultima perioada) deci cred ca e un virus in aer sau ceva ca altfel nu pot sa imi explic.Stai linistit ca nu e niciuna din simptome de apendicita.Cand ai apendicita esti constipat, ai dureri grave in partea apendicelui. Poate ai luat ceva virus sau poate ai stat in soare si ai facut insolatie caci din vreme ce intra caldura in tine, locurile cu diferenta de temperatura ti se par exagerate si cam toate simptomele pe care le ai sunt asociate cu insolatia

3 răspunsuri:
| Dandiiiiiiii a răspuns:

Mi se pare ca ai facut insolatie.
Bea multa apa si mergi rapid la medic.

Răspuns utilizator avertizat
| CrețuLivia a răspuns:

Buna! Daca mergi la consult pentru apendicită sa te pregătești ca o sa iti faca si un mic control in zona intima, eu am fost acum un an si mi-a zis ca poate fi si de acolo si trebuie sa se uite. Nu e deloc confortabil dar na. Succes si fii curajoasa!