| CartofiorPrajitXD a întrebat:

Hey! Am 13 ani și prima data mi.a venit ciclul pe 13 noiembrie 2016 a doua oară pe 13 decembrie și a treia oară pe 17 februarie... Iar de atunci nu îmi mai vine deloc! E posibil sa nu.mi mai vină niciodată? Ajutor va rog!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Adry05 a răspuns:

E inca la inceput si mai pot aparea dereglari de genul, stai linistita.
Mai asteapta vreo 2-3 luni si daca tot nu-ti vine poti merge la un control pentru linistea ta dar eu zic ca nu ai de ce sa-ti faci griji.
Bucura-te cat esti fara si n-ai nicio grija laughing

5 răspunsuri:
| D3I3 a răspuns:

Un ciclu regulat la vârsta ta o să-l ai abia peste 4-5 ani.

| pisciutza19 a răspuns:

Daca ai o viata sexuala posibil sa fie vorba de o sarcina mergi la doctor pentru orice eventualitate.

| pisciutza19 a răspuns:

Daca nu esti insarcinata sigur e o delegrare hormonala.Ai avut greturi ceva? Ai viata sexuala inceputa?

| CartofiorPrajitXD explică (pentru pisciutza19):

Nu, nu am viata sexuală începută

| Catalina1Alexandru a răspuns:

După câte văd, menstruația ta este neregulata. (Nu este grav așa ca nu te impacienta) Îți recomand sa vizitezi un ginecolog.
P.S Odată ce ți a venit nu are Cum sa nu îți mai vina.