| tomica25 a întrebat:

Hey,am 14 ani,dar nush dc nu pot face sport,oricand vreau sa ma apuc mi se face rau si ametesc,am si lesinat de doua ori, va rog sa ma ajutatihappy

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| Seepty a răspuns:

Daca nu poti face sport, iti recomand sa mergi la un doctor sa-ti spuna ce ai dar sigur iti va spune ca ai lipsa de calciu/magneziu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cred ca e o problema alimentara. Mananca mai multe proteine, de exemplu manca carne de vita si ar trebui sa mananci mai multe legume si fructe proaspete sunt pline de vitamine si ai nevoie. Ai putea sa faci exercitii usoare, de exemplu pur si simplu plimbari si eventual sa cresti distanta parcursa, treptat. In niciun caz nu ar trebui sa te supra soliciti, aca ti-e rau oprestete, oricum ai sa vezi ca in scurt timp ai sa te obisnuiesti cu miscarea. Eu iti recomand totusi sa consulti un doctor. Sper ca te-am ajutat happy

| Saskesai a răspuns:

Du-te la doctor, el stie mai bine decat noi toti, el te va consulta si iti a spune tot ce trebuie sa faci.

| tomica25 explică:

Multumesc mult tuturor:*