Nu am de gand sa mint ca ai o greutate corespunzatoare doar pentru a mi da fundita. Teoretic ar trebui sa ai cam 45 kg, dar ar fi mai bine cam 50 kg.
Am avut si eu 56 kg, dar mi am dat seama ca nu e tocmai ok, apropo eu am 1 60 cm.
Acum am 50, si ma simt mult mai bine.Nu am facut schimbari drastice, am slabit treptat: nu mancam dupa ora 6, beam multa apa, mancam dimineata bine iar pe parcursul zilei o raream cu mancatul mai ' satios'.
Si am facut si cam 30 minute de sport pe zi.Nu a fost foarte greu. Dar merge si mersul pe jos, daca nu ti place sa faci exercitii.
Intr o luna si ceva am scazut cu multi cm de peste tot.
Multa bafta si sarbatori fericite.
Nu e tocmai ok daca greutatea e proportionala cu inaltimea, sanii nu au treaba cu greutatea. Dar nu te-as incuraja sa mai te ingrasi la inaltimea ta. Spre exemplu eu am 1. 87 inaltime si 67 kg, cam asa, daca sunt diferenta 20 de unitati e ok.
Ar trebuie s ai 45kg...
esti km mica de inaltime.incearca sa practivi volei sau baschet pentru a te mai inalta.si vei vedea ca o sa slabesti :*
Pai la inaltimea ta ar trebui sa ai cam in jur de 45 kg. nu spun ca esti grasa dar totusi ar trebui sa tii o cura de slabit sau sa faci exercitii pentru a arata cat de cat mai bine la varta ta
Sarbatori fericite!
Esti cam plinuta. Normal, trebuie sa dai macar cu 6, 7 kg mai putin decat inaltimea. Dar la 14 ani jumate, esti cam micuta de statura.
Daca mai dai vreo 4-5 kg jos, esti perfecta! Iar sanii o sa creasca si ei... la timpul lor.
Daca ai fi grasuta ai avea sani, fiindca automat ai grasime pe peste tot! Nu cred ca esti grasa!
@RalukDanootsa nu e neaparat daca esti grasa ai sani, sau daca esti slaba nu ai.totul depinde de organismul fiecarui om unele fete se dezvolta mai repede altele mai incet.stai linistita noname o sa creasca ei
Unii daca tin diete de la varsta asta nu mai cresc. Altii da. Deci eu propun sa nu tii diete aiurea, e spre binele tau.
Eu zic sa mai reduci putin din alimentatie. De exemplu nu mai mananci multa paine, nu mai mananci dupa ora 18:00 decat fructe. Daca ai vointa asta slabesti. E bine daca dai jos alea 6 kg sa ajungi la 50. Trebuie sa ai vointa, altfel...
Multa bafta!
Ar trebui sa ai cam 45-50 kg, nu cred ca esti chiar grasa. Sunt doar cateva kg in plus.
Ar trebui sa dai jos 6 kg si daca te ajuta sa mananci des si putin adica sa nu te saturi.
iuli_2345 întreabă: