| Mihaela5002 a întrebat:

Hey..am 14 ani si 41 de kilograme. Vreau un nou telefon si tata mi-a spus ca daca voi avea 55 de kilograme atunci mi-l va lua...ce pot manca sa ma ingras mai repede? Multumesc!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| gmbod1 a răspuns:

Nu te supara ca iti spun dar tatal tau are o idee geniala stiu ca tu vrei vreun iphone sau s4 dar mananca in general carne multa, am observat ca toate fetele de 13 ani 14 au inceput sa zica ca sunt grase ce aveti frate cu asta ce vreti sa fiti ...va zboare vantul din picioare...mananca ce mamanca un om normal

7 răspunsuri:
| Elena_Camelia_1997 a răspuns:

Eu zic ca ai o greutate foarte buna pentru varsta ta. Si eu am 14 ani si 55 de kilograme si ma chinui sa slabesc straight face Nu fa prostia sa te ingrasi doar pentru un telefon. Eu zic k o sa.ti para rau pe urma. Sa te ingrasi e usor dar sa slabesti este foarte greu.

| CostaMate a răspuns:

Terminati cu slabitul si ingrasatul de la varste atat de mici, cand ajungeti la 17-18 ani atunci puteti incepe sa tineti diete. Momentan incercati sa faceti si voi miscare, aerobic dimineata si sariti coarda sa ardeti calorii sa aratati bine

| mona a răspuns:

Nu cred ca vrei sa te faci grasa numai pentru a obtine un telefon nou, nu merita, tatal tau a zis asa pentru ca stie el ce stie

| Polaris a răspuns:

Ți-am zis că n-ai voie la calculator până nu ai 63 de kile. Așteaptă doar să ajung diseară acasă de la serviciu.

| Northern a răspuns:

Te cântărește în fiecare zi?

| andrei1237 a răspuns:

Nu merita ca tatal tau ti-a spus ca iti ia un telefon nou doar pentru faptul ca sa te ingrasi.