| Andra10 a întrebat:

Hey, am 14 ani si de abia acum am inceput sa ma dezvolt, ca sa zic asa, remarcabil. Deci, pot sa spun ca sunt in plina perioada de pubertate. Am remarcat, de 2 luni, cam asa, diverse probleme. Ameteli, oboseala, lipsa de concentrare, dureri de burta, stres... Doctotii mi-au spus ca este perfect normal atunci cand organismul tau incepe sa se dezvolte, pentru. ca au loc anumite transformari in organism, care, pana atunci, corpul tau nu le mai avuse. As vrea sa stiu ce parere aveti despre asta, daca vi s`a intamplat si voua, cum ati trecut peste si ce faceati sa atenuati din aceste, ca sa zic asa, afectari ale organismului din perioada pubertatii. Ofer fundita happy.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am 13 ani si fac pe 5 ian. 2012, cred ca este normal mi sa mai intamplat si mie asta dar nu am bagat de seama!

4 răspunsuri:
| DΣΣΔ a răspuns:

Eu sunt cu mult mai mik decat tine si trec prin multe care nu se intampla la varsta mea dar am avut cine sa imi explice totul.deci bafta o sa incepi un drum greu

| ell3ny a răspuns:

Buna ...eu nu am varsta ta.sunt un pic mai mare.nu e normal sa ai ameteli si stari de oboseala...toate astea sunt din cauza ca ai corpul slabit.ai lipsa de vitamine proteine in corp.este adevarat ca, corpul tau trece prin schimbari dar asta nu inseamna ca e normal sa ai astfel de simptome.ai grija la ce mananciwinking

| MyFavoriteAvatar a răspuns:

Nu stiu, eu am 15 ani si inca nu am simtit nimic, baftatongue

| vikipedia a răspuns:

Salut sunt valik am 12 ani nu stiu poate doctorii au dreptate dar parerea mea este nu prea buna am si eu prieteni de 14 si16 ani dar la nimeni nu s-a intamplat as ceva dar poate ai o boala cine stie unica nu te da batuta si fii sigura ce faci daca ceva skeypul meu e valetin8019 sau incerca king12 mai vorbim sper ca te0am ajutat

Întrebări similare