| InoTkd95 a întrebat:

Hey! Am avut acnee foarte grava dar acum mi-a mai trecut in schimb mi-au ramas cicatrici si ma enerveaza. Ce solutii aveti ( in afara de fondul de ten). Multumesc mult!:X

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu e nevoie sa folosesti neaparat ceva, vor trece de la sine dupa o anumita perioada de timp(in maximum 5 luni). Daca vrei neaparat sa folosesti ceva, poti folosi o crema de galbenele sau o solutie recomandata de medicul dermatolog.

2 răspunsuri:
| 123456 a răspuns:

Mergi la farmacie acolo gasesti orice.; d

| RoxanaStan00 a răspuns:

Cicatricile nu trec singure. Eu am ramas cu cateva dupa ce mi-ai spart cosurile si puncte negre. Au ramas ca niste gauri si asa am crezut si eu ca o sa imi treaca singure. Eu iti recomand sa cauti un gel tratament natural pentru cicatrici de la Derma E. Am inceput sa folosesc acest gel cand mi-a zis medicul de el si am foarte multumita de rezultate. Numai bine.