| Xjcjxjck a întrebat:

Hey, am avut o tulburare alimentara și stomacul deranjat, am slabit cateva kilograme bune si am avut simptome cum ar fi: acid gastric, îmi era greu sa eructez, mucoasa intestinala era inflamata, stări de greață, stomac deranjat și asa mai departe, adică un fel de început de gastrita.
Acum sunt oarecum bine, mănânc bine, urmează sa fac niște analize pentru a afla daca am helicobacter, dar am observat ca acum când mănânc ma balonez foarte des, e normal? va rog sa mi raspunde-ti cu seriozitate, dau fundița ))

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

Bea CHEFIR dimineata pe stomacul gol si seara, inainte de culcare, fiindca acela este un PROBIOTIC puternic care restabileste flora bacteriana din stomac si intestine chiar elimiand helicobacter pylori din stomac.

NU consuma: lapte dulce, smantana, bere, branzeturi moi, prajeli, afumaturi si tocaturi ori semi-preparate.
Sanatate multa!

| Xjcjxjck explică (pentru Violleta2022):

Am și partea de jos a abdomenului inflamat asa nu știu cum sa spun, si cand apas e tare, tot de la helicobacter ar putea fi? ma simt mai balonata asa mereu

4 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Depinde ce mananci.

| gratargratar a răspuns:

Trebuie sa te duci la gastroenterolog cu trimitere de la medicul de familie... aici nu ai ce afla mai mult. Poate fi vreun ulcer, gastrita, disbioza intestinala etc.

| StudentLaMedicina a răspuns:

Trebuie să faci testul de intoleranță la lactoză, boala celiacă pe lângă H pylori.