| andreia297 a întrebat:

Hey. Am fost acum 2 zile la un medic psihiatru pentru copii si adolescenti. La sfarsit mi-a recomandat niste pastile printre care si depakine 300. Sunt speriata pentru ca am citit despre efectele adverse si ma cam sperie sincer. Ideea e ca eu iau anticonceptionale. Le poate afecta cu ceva efectul daca iau depakine? Am uitat sa o intreb pe doctorita si imi e frica sa incep tratamentul si e ceva urgent.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Depakine interactioneaza cu contraceptivele, pe durata tratamentului cu depakine va trebui sa folosesti o metoda suplimentara de contraceptie (prezervativ)

| BiancaNedelea a răspuns:

Da

| BiancaNedelea a răspuns:

Dacă vrei ca asta să rămână un secret pentru tine poți să suni doctorița(cu număr ascuns) să o întrebi...cred că va fi înțelegătoare