| onecika a întrebat:

Hey,am mare nevoie de ajutorul vostru. Imi tremura miinele si asta nu e atunci cind am emotii sau ceva de genu. Asta-i mereu, continuu de citiva ani, de cind eram mica. Este o boala sau ce? Cind eram mica m-am lovit la cap de multe ori, e asta cauza? Va rog, FUNDA dau. Fara intrebari gen du-te la spital. Apropo, cind am emotii, si mai tare tremur,,,, de ce? e vreo boala?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Daniiusan123 a răspuns:

Nu e o boala.Cand te-ai lovit la cap poate cand te-ai lovit la cap tea atins undeva la nervi de la muschi de la gat.si la un prieten de al meu i s-a intamplat asta dar nu stiu cum a reusit ca s-a dus in strainatate si nu mi-a spus. Sper ca te-a ajutat raspunsul meu!

8 răspunsuri:
| IzvorulDeIntelepciune a răspuns:

Se numeste tremor esential si nu a putut fi gasita o cauza neurologica. Tratamentul este medicamentos si se incepe doar atunci cand tremorul iti creeaza probleme reale in desfasurarea activitatilor zilnice. Odata inceput tratamentul nu-l mai poti opri fiindca simptomele vor reveni cu o intensitate mai mare. Nu este grav dar e al naibii de suparator.

| flaviuroman a răspuns:

Nu te panica am un frate de 12 ani si el a fost lovit de multe ori in cap asia ca tremuri din toate partile corpului bea un cei de musetel ia un Argumentin fata controlul medical si gata

| flaviuroman a răspuns:

Daca te duci la doctor asa iti spune am fost cu fratele meu la 21 de doctori si toti mi-au spus la fel ceai de musetel si Argumentin

| onecika explică (pentru flaviuroman):

Sper sa nu fie nimic grav sad

| flaviuroman a răspuns (pentru onecika):

Insantosire rapida si toate cele bune

| onecika explică (pentru flaviuroman):

Iti multumesc din suflet happy

| Cristinuky a răspuns:

Cred ca e Parkinson, o boala neurologica, care ataca nervii.
Pagina http://ro.wikipedia.org/wiki/Boala_Parkinson te poate informa si verifici daca ai simptomele prezentate acolo. Sper ca te-am ajutat :*!

| flaviuroman a răspuns (pentru Cristinuky):

Asta e una dintre variante