| Ad3_4951 a întrebat:

Hey.Am nevoie de un sfatsad.Nu stiu ce sa mai fac sa mai slabesccryingMa simt oribil asa.Nu mai pot.Am 18 ani, 1.55 m si 53 de kg.Mananc doar odata pe zi,dar tot degeaba.M-am gandit sa ma apuc de fumat, poate asa reusesc sa mai slabesc.Ce credti? Am sanse sa "dau" ceva jos?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

In momentul in care mananci doar o data pe zi este foarte normal sa te ingrasi, din doua motive: 1. organismul este privat mult de alimente, face hipoglicemie, intra pe metabolism de inantie si depune absolut tot. 2. intr-o singura masa nu-ti poti asigura necesarul de fructe, legume, carne, lactate si atunci ai un regim nesanatos care favorizeaza ingrasarea (organismul privat de cele necesare isi face rezerve)/ Fumand, te poti otravi incat sa slabesti, dar nu cine stie ce atat timp cat vei avea acest regim nesanatos si ingrasator de alimentatie. Daca vrei sa slabesti, trebuie sa mananci macar de 4 ori pe zi, cantitati mici de mancare si sa ai o dieta echilibrata (multe fructe, legume, lactate de buna calitate, peste, carne de vita, etc)

| mgtow a răspuns:

Cand stateam sa astept o piesa de la un camion la IVECO vorbeam cu un om care fuma si i-am zis sa se lase de fumat chiar daca ii tine de foame si mi-a zis ca nu-i tine deloc asa ca nu te apuca si faci miscare mai bine.

| dichi a răspuns:

Daca te apuci de fumat este foarte posibil sa slabesti. Arzi circa 5 calorii la fumatul unei tigari insa nu se merita pentru sanatate. Poti incerca sa fugi zilnic pe banda 10 minute si vei castiga mult mai mult decat cu tigarile. Iti recomand sa incepi cu o dieta de pe www.cura-de-slabire.net! succes

| Cosmin86 a răspuns (pentru dichi):

Si ce faci cu 5 calorii, un kg are 7700 laughing

| Cosmin1I a răspuns:

Nu inteleg de ce vrei sa dai jos? vrei sa fi Slim?

| selysol a răspuns:

doamne ce prostii aud cum sa manaci o data pe zi? o sa te imbolnavesti mai ales daca ai fost invatat/a cu mancarea si fumatul iar nu e o solutie.Eu am slabit in vacanta de vara foarte foarte mult prin sport am cautat exercitii pe net am alergat sport si sport bineinteles cu mancarea am fost foarte atenta fara prea multe calorii grasimi si alte tampenii de genu` asta ce-i drept am tinut timp de 5 zile dieta balerina(o gasesti pe net) ideea acestei diete e sa manaci des si putin eu am slabit dar nu stiu ce sa zic nu vreau reprosuri sau ceva nu stiu daca la toti ajuta dar pe mine m-a ajutat sa ai vointa multa ca numai asa o sa slabesti.

| BountyWG a răspuns:

Nu slabesti fumand.Nu o sa fiu nepoliticos si nu o sa te intreb cum de ai 18 ani si 155 cm eu am 11 ani si 160 cm.Ar trebui sa afci un sport sa mananci iaurturi sa bei lapte.Sa alergi in fiecare zi dimineata si seara.

| newstylle99 a răspuns:

Nuuuuuuu. Nu e bine la ce te gandestii! Sa nu te apuci de fumat! O mare prostie. asculta-ma. ce spun! Incearca sa faci sala! Sau sa faci in fiecare seara abdomene. stii exercitii din astea, sa alergi, sa mananci fructe, si sa nu mananci paine multa! Si esti prea scunda la 18 ani sa ai 1, 55. e prea putin..stai atarnata de vreo bara 10 minute ( in fiecare zi, cand poti tu ) si o sa te inaltii si o sa si slabesti si sa vezi ce bine o sa arati! Te pup! Funda? Cred ca te-am ajutat.