| Live.Laugh.Love a întrebat:

Hey. am o curiozitate. Cum imi pot albii dintii? in afara de pasta si periuta:
gen - sarea
funda la cele mai bune sfaturi big grin

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| OanaG a răspuns:

Bicarbonat ...si sa-ti zic un secret.de ce crezi ca vedetele de la Hollywood au dintii asa de albi, si freaca cu coaja de la lamaie, vei vedea rezultate!

Noapte buna :-)

12 răspunsuri:
| traficanta a răspuns:

Cu bicarbonat de sodiu, il folosesti odata la 10 zile, iti albeste dintii spectaculos:X

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cu bicarbonat de sodiu.Se foloseste la fel ca si sarea.

| Ally_8613 a răspuns:

Am un sfat mai bun:mergi la un doctor stomatolog si el/ea iti va face un tratament de albire a dintilor

| Tabii. a răspuns:

Cu bicarbonat de sodiu:*.

NOname
| NOname a răspuns:

Cu bicarbonat day dreaming

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cu pasta corectoare.

| Anda_5509 a răspuns:

Bicarbonat de sodiu. De 3-4 ori pe saptamana, iti freci foarte bine dintii cu bicarbonat, te speli de cel putin 3 ori pe zi, si dupa iti clatesti gura cu apa de gura.

1. Foloseste bicarbonat de sodiu: Spala-te pe dinti cu bicarbonat de sodiu. Daca ai la dispozitie o periuta de dinti electrica sau sonica rezultate sunt vizibile.
Amesteca bicarbonatul de sodiu cu apa pentru a-ti fi mai usor sa te speli pe dinti si sa ai parte de un periaj bun. Nu trebuie sa insisti cu periajul dintilor, nu trebuie sa fii agresiv, in schimb, trebuie sa ai grija ca ai spalat suprafata fiecarui dinte.
Intreaba-ti medicul stomatolog, ce zone nu ai atins prin periaj si care dinti au nevoie de atentie sporita.

2. Foloseste apa oxigenata: Amesteca 2/3 apa cu 1/3 apa oxigenata (peroxid de hidrogen), cea din urma o poti gasi in oricefarmacie. Foloseste un pahar unde sa le amesteci. Poti folosi aceasta mixtura ca apa de gura. Apa oxigenata are proprietati antibacteriene si este folosit cel mai des in dezinfectarea ranilor. De asemenea, are proprietati de decolorare, folosita si in decolorarea parului. Apa oxigenata nu doar indeparteaza petele de pe dinti, ci si previne aparitia petelor si a bacteriilor.
3. Foloseste "laptele de magneziu": Dupa kitul de albire a dintilor folosit acasa dintii devin sensibili. Pentru a reduce aceasta sensibilitate, foloseste "laptele de magneziu", aceasta este denumirea populara pentru hidroxidul de magneziu, o substanta folosita in medicina. Are denumirea de "lapte" pentru ca are o compozitie alba, laptoasa, contine minerale naturale de magneziu. Aceasta substanta actioneaza ca o bariera protectoare pentru dinti, care reduce sensibilitatea dintilor, fara a interefa cu eficienta gelului de albire.
4. Consulta un medic dentist: Dentist.ro iti recomanda sa consulti un medic la fiecare 6 luni pentru a avea dintii examninati si curatati. Unele persoane au probleme cu depunerea placii dentare, motiv pentru care merg la medicul dentist mai des. Stomatologul tau iti poate da si alte sfaturi cum sa iti transformi dintii galbeni in albi si cum sa ai un zambet sanatos si stralucitor.
5. Evita anumite alimente: In special cele care se lipesc de dinti. Alimentele care pateaza dintii au in compozitia lor coloranti puternici fie artificiali fie naturali. Cafeaua, ceaiul, mustarul, vinul rosu, afinele au coloranti naturali. Multe dintre aceste alimente sunt sanatoase si trebuie sa le consumi. Dar, sa nu uiti ca trebuie sa te speli pe dinti corect dupa fiecare ce le consumi.
5. Renunta la fumat: Fumatul nu doar ca iti face dintii galbeni, dar este periculos si pentru sanatatea ta. Fumatorii trebuie sa foloseasca o pasta de dinti speciala, daca acestia continua sa fumeze.

(imi dai fundita)big grin

| myhay144 a răspuns:

Stiu ca suna aiurea dar merge si cu carbuni, adica cu taciune dupa ce a ars lemnu a ramas jaru si s-a stins il iei dai bine pe toti dinti ti asa 5 minute si dupa te speli pe dinti, eu stiu persoane care au incercathee hee

| BuBuRuZa_5540 a răspuns:

Si mai e un secretel...pam pam pampambig grin...cu albastru de metil. Dai cu un betisor [din acela pentru igiena urechilor]inmuiat in albastru dai pe dinti incepi cu partea de sus sa zic. Dai pe toti dintii iar apoi clatesti si unde ramane pata albastra pe dinti freci cu preiutza uscata! Si inca ceva tratamentul de albire nu este o alternativa in primul rand sensibilizeaza de 2 x mai mult zonele gingivale si in al 2lea rand predispune la aparitia cariilor in scurt timp! te pup dinti cat mai frumosibig grin si eu sunt in aceeasi situtiebig grin

| Bianca206 a răspuns:

Cum au spus si ceilalati, cu bicarbonat de sodiu, pui putin pe periuta inainte sa te speli, dar trebuie folosit odata la 10 zile, altfel poate strica smaltul dintilor.happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cu sare sau sa mergi la medic iti va zice el/ea