Buna. Nu ai vorbit cu un psiholog? Este OBLIGATORIU ca un pacient care a incercat sa se sinucida si a ajuns la spital, sa aiba sedinta cu un psiholog.
Revenind la intrebarea ta, du-te la un doctor, posibil inca sa ai cioburi inauntru.
Am avut o colega care s-a taiat la umar destul de urat, a suferit o operatie si dupa 3 ani avea niste dureri destul de urate si cand s-a dus la doctor a descoperit ca avea cioburi inauntru.
Nu am incercat sa ma sinucid....Doar ca atunci asta era "la moda" si am vrut doar sa incerc...Dar era rana foarte deschisa si mare.
Bună.
E normal să te mai doară din când în când. Chiar dacă rănile s-au închis pe afară, nu înseamnă că înăuntru s-au vindecat complet. Mergi la medicul de familie pentru un control.
Numai bine!
Daca rana a fost suturata (cusuta) e posibil sa fi ramas un fir care nu a fost scos sau nu s-a resorbit (topit). Mergi la o camera de garda de chirurgie. Sanatate!
Mai taie-le odata tot acolo, poate de data asta se cicatrizeaza corect. Si daca nu, inca odata... si tot asa.
Trebuie sa iti faci un control atat la medic cat si la pshiholog astfel de momente prin care au trecut probabil au pus amprenta si pe pshihicul, eu cred ca e mai mult pshihologic decat durere fizica.
Probabil cand te-ai taiat ai atins un tendon sau ceva si cred ca asta este motivul ti-as sugera sa mergi la un doctor