Neapărat mergi la un ortodont. NU dentist, ci ortodont. După o radiografie îți va spune exact care sunt pașii de urmat, nu este neapărat necesar să scoți vreun dinte sau vreo măsea, poate conformația maxilarului îți permite corectarea incisivilor fără altă intervenție, doar cu aparatul dentar. Dar asta doar ortodontul îți poate spune. În Craiova este o doamnă doctor foarte bună, la care merg de câțiva ani cu fetița mea cea mare.
Mai am doua intrebari dar am uitat sa le pun. 1. Pentru aceasta problema voi putea purta aparat dentar? 2. Eu cunosc o fata care nu avea dintii chiar asa strambi adica nu ii avea strambi avea o strungareata si in rest avea cam aceeasi problema ca a mea, dar am vazut la multe persoane care chiar nu aveau nimic la dinti insa purtau aparat dentat, de ce?
Eu știu ca se scot in cazul in care sunt înghesuiți. E 2019, doară nu îți scoate doctoru din penitenciar? O ușoară anestezie poate și chiar dacă doare un pic, este trecător, rezultatele de după va face ca intervenția sa merite . Mergi și intereseaza-te
Mai am doua intrebari dar am uitat sa le pun. 1. Pentru aceasta problema voi putea purta aparat dentar? 2. Eu cunosc o fata care nu avea dintii chiar asa strambi adica nu ii avea strambi avea o strungareata si in rest avea cam aceeasi problema ca a mea, dar am vazut la multe persoane care chiar nu aveau nimic la dinti insa purtau aparat dentar, de ce?
Nu ai de unde să știi ce probleme aveau acele cunoștințe care purtau aparat, după cum nu ai de unde să fii sigură că acele persoane cu strungăreață aveau aceeași problemă ca și tine.
De exemplu, fetița mea a moștenit maxilarul de la unul din părinți și bolta palatină de la celălalt, sau ceva de genul.
Repet, doar un ortodont îți va putea spune ce trebuie făcut, iar acesta va pune diagnoza cu radiografia în mână.