| KimJennie a întrebat:

Hey, am o întrebare... deci ca sa încep direct, nu mi-a mai venit menstruația de câteva luni, nici nu mai țin minte exact dar cred ca ultima oara a fost prin aprilie sau mai. Nu știu ce se întâmplă ca niciodata nu o am la timp si daca e nevoie sa menționez, am 12 ani fac 13 curând si mi-a venit la 11. Mama imi zice tot timpul de asta pentru ca si ea e speriata si nu știu ce sa zic. Intrebarea e, e normal ceea ce mi se întâmplă?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Danny1999643465 a răspuns:

Esti inca micuta si nu este ceva iesit din comun sa nu iti vina uneori. Consultul la un ginecolog ar trebui facut, orice fata ar trebui sa mearga macar odata pe an la ginecolog, dar nu ai de ce sa te temi, sunt sigur 100% ca nu este nimic grav

3 răspunsuri:
| 09Daniel20Botezan70Psihologie70Psihiatrie90 a răspuns:

happy Du-te la ginecolog!winking Sănătate multă! Funda? big grin

| MeisterSchnitzel a răspuns:

Vezi asta: https://www.reginamaria.ro/articole-medicale/amenoreea
De asemenea, cel mai bine asculți sfatul user-ului de mai sus și-ți faci programare la un medic ginecolog pediatru (dacă există), pentru că nu e normal!

| Aasdfghj a răspuns:

Buna! Nu e normal. Trebuie sa mergi neaparat la un medic si sa rezolvi problema.