anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hey, am o întrebare.

M-am epilat cu lama "între picioare" și am mai tăiat cu foarfeca din el pentru că aveam mult iar acum mă înțeapă, nu îmi place cum se simte și nu suport, nu știu ce as putea face sa îmi fie comod acolo.mă enervează. Precizez că sunt fata și am 12 ani, ce as putea face sa fie mai ok? Este prima oară și nu prea știu. vreau sfaturi de la fete sau de la femei:*

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| Donsavas a răspuns:

Foloseste crema depilatoare sa poti elimina parul mai bine

| ancaval a răspuns:

Prima dată ai dat cu foarfeca, apoi cu lama, nu? Ai luat tot părul?
Ce te înțeapă?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Deja de la vârsta asta te epilezi nu prea e ok epileazate cu ceara dacă tot vrei nu cu luma cu ceara creste mai rar și mai subțire poate ai vreo dereglare hormonala sau hirsutism la 12 ani sa ai par între picioare e ciudat la o fata asa mica

| AwGenetix a răspuns:

Eu sunt barbat. Dar o sa-ti spun si parerea mea.
Acum, poti da cu crema pe baza de galbenele, sa reduci iritatia, spalat si apoi nu stergi cu prosopul, lasi sa se usuce.

pe viitor, dupa ce tunzi te dai cu after shave, ustura dar previne iritatia. in timp o sa te obisnuiesti si nu va mai fi asa.

ps: puteai sa mai astepti, macar pana pe la 16 ani cu tunsul/rasul, dar tu stii.