| FunDa a întrebat:

Hey:*. am o mica problema! de la un timp i se umfla intr-o parte o galma pisicei mele.la ceva timp se sparge curge infectie si se umfla in alta parte! puteti sa mi dati un sfat?!? un medicament? ceva? multumesc!:*:*:*

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| fedorabit a răspuns:

Cel mai bine este sa intrebi la o farmacie veterinara macar, daca nu poti sa ajungi la un medic. Oricum, trebuie sa inlaturi cauza. Fie e o zgarietura/muscatura, o rana sau cazat de paraziti externi (purici sau capuse). Incearca sa identifici cauza cat de repede.
Succes!

3 răspunsuri:
| Bebitssaa a răspuns:

MERGI LA VETERINAR!

| webkinzworld a răspuns:

Este ceva serios eu as zice sa o duci la un veterinar dar nu sa fie de la un magazin de animale, aia nu stiu ce vorbesc odata i-a zis la o colega ca trebuie sa-i faca la catelusa 6 vaccine iar apoi s-o dus la un cabinet si eu zis ca daca facea atatea catelusa putea sa moara.

| Bianca_2411 a răspuns:

Cee a ce poți să faci este să-ți duci pisica la un doctor veterinar!