| WannaBeACookie a întrebat:

Hey. :]

Am o problema care ma deranjeaza de ceva vreme. Intr'o zi un coleg mi-a spus ca am picioare mult prea groase, iar ceilalti colegi i'au dat dreptate. De atunci ma uit in fiecare zi la picioarele mele in oglinda. Chiar mi se par groase. Uneori ma gandesc ca doar mi se pare mie, deoarece nu mereu arata asa groase. Dar de cateva zile se tot gaseste cineva sa imi spuna "Vai, ce picioare ai..." si sa imi strice toata speranta ca ele arata destul de bine.

Am incercat tot felul de exercitii pentru subtiere, dar pur si simplu nu ma pot tine de ele. Acolo trebuie vointa, iar mie asta imi cam lipseste. :]]
Dar totusi, m-am saturat sa tot aud in fiecare zi acelasi lucru. Pana la urma voi innebuni, va spun eu. :]

Oricum, vreau putin ajutor...Suna prostesc, I know. Dar daca nu ma puteti ajuta cu niste idei de exercitii destul de simple si eficiente, de care se poate tine si o lenesa ca mine, spuneti'mi cum sa fac sa gandesc mai pozitiv.
Si iarasi m-am lungit. Pff... T-T

Sorry, sorry.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| akaa a răspuns:

Pai.
1 la mana Nu mai manca mult. De aceeea le ai cum spui tu ca le ai.
2 la mana tine si tu cura de slabire si alearga macar jumatate de ora pe zi.
3 la mana mi se par cam nesimtiti aia care tio spun asa... sa le fie rusine. Da cu ce drept spun ei asta? Nu e prolema lor cum arata picioarele tale. Macar daca se uita sa nu iti zica. sa pastreze in mintea lor.
Bafta si sper ca te-am ajutat. fundita? :d

| WannaBeACookie explică:

Hei,Akaa. ^^

"Nu mai manca mult. De aceeea le ai cum spui tu ca le ai."
Haha... Iarta'ma.Am uitat sa mentionez asta, dar eu nu prea mananc mult. Sunt chiar slabuta. Mananc de doua ori pe zi.Doar picioarele sunt "problema", atat. :]] Oricum, iti multumesc mult ca mi'ai raspuns la intrebare. :]

| iStarry a răspuns:

Mereu intr-o clasa vor fi de astea ''smecheri'' care nu vad decat la altii defecte si la ei nu...sunt o gasca de ignoranti si tu n-ar trebui sa le acorzi atentie...si pe mine ma fac ''bat, slabatura, scobitoare''chatterbox dar mie imi place asa cum sunt si ei sunt doar niste ofticati ca arata ca niste porci.viata e prea scurta ca sa-ti pese de ei happy