Erectiile spontane sunt pentru a da un,, refresh" penisului, daca pot spune asa :p si el trebuie sa se dezvolte, si asa se dezvolta cel mai bine, cu un flux de sange care trece prin el.
Mintea ta o cam ia razna, in general noaptea. Tu daca dormi, creierul nu inseamna neaparat ca doarme, si se spune ca ai aproximativ 4-5 erectii pe noapte, culminand cu cea de dimineata.
Bucura-te ca o ai dimineata e fain, tuturor baietilor ne place :p.
De ce nu ai acum? Daca ai avut pana acum si stii cum e, inseamna ca ceva in viata ta s-a schimbat, din punct de vedere psihologic. Poate ai ceva pe cap, poate te-ai indragostit, sau poate pur si simplu nu esti atent.
Motivele sunt sute, insa daca persista prea mult, sugerez sa mergi la un medic. Nu-i prea de glumit cu astea.
... totusi, asta in cel mai rau caz. Sansele bat inspre a fi o perioada mai aiurea, atata tot.
Inteleg ca mi-ai raspuns doar la prima intrebare. nu erau doar dimineata...cat am fost pe autocar si m-a plictiseam aveam cate 6-7 erectii spontane pe zi fara ceva ce sa ma excite adica imi pare aiurea...si extrema cealalta in care ceva ce ar trebui sa ma excite nu imi provoaca erectii.
... ti-am zis, se intampla de mai multe ori pe zi si pe noapte si asa e normal si natural, insa doar pentru ca acum ai o pauza, nu inseamna neaparat nimic. Daca stai saptamani de zile fara, sau mere cu... atunci e bai . Deocamdata n-ai de ce sa-ti faci griji.
Bafta!