| Raluca_Rallu_2001 a întrebat:

Hey. Am o problema in zona intima, in zona anala, inainte de intrarea in anus mi-au aparut niste bubite, un fel de carne moarta care atarna, fara apa sau puroi. Nu sunt hemoroizi. Am incercat o crema ceva timp, dar degeaba, am impresia ca se maresc. ceva pareri?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Pot fi condiloame, urmarea unei infectii cu HPV. Nu te trata dupa ureche, e periculos, mergi la medicul de familie pentru consultație

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Si cum se manifestă, te dor te manincă? Mergi la medicul de familie si ceri trimitere la proctoline ei se ocupă de hemoroizi fisuri anale te duci sa te consulte chiar daca tu zici ca nu ai hemoroizi, o fi altceva, ce varsta ai si de cit timp ai probleme cu anusul?

| Raluca_Rallu_2001 explică (pentru CristiDinBucuresti):

De ceva timp, nu le-am observat pana acum 2 -3 saptamani. Nu ma deranjeaza deloc. Si nu mi-am inceput inca viata sexuala ca sa fie ceva cu tranamitere.

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru Raluca_Rallu_2001):

Ai fost recent constipată? Ce varsta ai? Sanatate multă.

16. multumesc frumos

Si nu am fost constipata.

| Alexxxxxandraxxx a răspuns:

Du-te la medic. Preferabil ginecolog. Daca nu sunt hemoroizi. Ori sunt provocati de o boala cu transmitere sexuala. Ori ceva mai grav.

| Alexand3ru1 a răspuns:

Posibil sa te fi iritat si daca ar fi asa, ar fi bine sa folosesti Pudra de Talc sau Pasta Petrini indicata la bebelusi.
Indicat si ideal ar fi sa mergi la medic.