| Justme99 a întrebat:

Hey!sad Am o problema:
Ma doar ff tare fierea...iau tratament: No-spa si am facut ecografie din aia si am iesit cu fierea strangulata din nastere...In fine..Problema e ca am regim si nu stiu ce sa mananc l regimsad help?happy Si am terminat no-spau-l si tot ma doare am si lesinatsad am stari de vom.deci habar nu am ce mi-se intmpla ( HELP!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| BiuL a răspuns:

Mi se pare exagerat sa lesini din cauza fierii. eu zic mai mergi la un doctor, sa vezi ce iti spune. Mai ia o cutie de no spa daca mai ai dureri, si poate te-ar ajuta un medicament de genul colebil.
Ca regim alege alimentele fara grasimi, prajeli si cat mai putin procesate. Paine prajita, cartofi copti, legume fierte, orez, sucuri naturale etc

2 răspunsuri:
| Deny1333 a răspuns:

Păi, medicul de familie ar trebui să-ţi prescrie şi un regim şi să îţi dea alt medicament, dacă cel precedent nu are prea mare efect.
Aici sunt nişte informaţii despre tipul acesta de probleme, dar nu-ţi recomand să-ţi alegi un regim anume fără sfatul medicului:
http://www.despreboli.ro/......-de-fiere/
Baftă!

| gaby_6466 a răspuns:

De ce nu incerci cu salate verzi? de exemplu uite o salata sanatoasa si taree gustoasa iei niste salata(laptuca)gasesti in supermarketuri o tai dupaplacere iei un piept de pui il pui pe gratar,iei de ex un morcov dat prin razatoarea mica,rosii,castravete,etc ce iti place tie si le tai dupa fantazie, si mai iei si tu un dresing pentru salata gasesti tot in market iar daca nu gasesti faci tu unul simplu si delicios:iei iaurt fara grasime, iei niste marar sau patrunjel sau amestecate le toci marunt, un praf sare daca vrei piper, un gram de usturoi si gata dresingul dupa ce ai tait tot pentru salata torni dresingu apoi bucata de piept fripta sau fiarta cum iti place si o rupi bucati mai mari si gata salata a si ia si o felie tost si pune-o in toster sau direct pe gratar apoi o tai patrate mai mici si arunc-o in salata, iti spun eu ca o maninci bine nu iti face rau, te face satula, si e delicioasa.gaby