Poti manca cate fruste vrei, e sanatos si e bine ca iti plac. Nu vei pati nimic rau dar sa nu neglijezi nici mancarea.
Nu este chiar atât de sănătos, măcar înainte de a da un răspuns, să ne informăm puțin. Știi cât zahăr conțin?
Cam cat doua pahare de cola? Hai sa nu exageram. Eu am raspuns pentru ca si eu mananc multe fructe de cand ma stiu si te instiintez ca am ajuns la varsta de 18 ani si sunt sanatoasa tun iar doctorul meu mi-a zis mereu sa mananc fructe ca sunt sanatoase. Si nu te ingrasa ca doar nu e friptura sau fast-food. Daca tu ai alta parere e problema ta lasa sa aleaga ea ce e bine. O seara buna!
Aș vrea mai întâi să îți spun că fructele,toate,conțin zahăr și prin asta ți-am răspuns la toate întrebările!
Te poți îngrășa de la fructe.
De asta ai atâta energie, de la zahărul din fructe!
Prietena ta are dreptate, cauta pe net un tabel cu valori nutriționale și uite-te la glucidele pe care le conțin fructele.
Încearcă să le reduci câte puțin, renunță la un fruct azi, maine la unul și tot așa.
Contin zahar dar se numeste fructoza. Nu iti afectează cu nimic... Atât timp cat nu mănânci multe citrice (portocala, grapefruit, lămâie...) ele fermenteaza in stomac si o sa ai crampe etc... E bine sa mananci max 3 citrice pe zi
Deeaandreea9156 întreabă: